cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sobe, apartmaji-toplice

clock-img

12.09.2008, 11:41

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Oj!

Ali katera iz lastnih izkušenj ve za kakšne ugodne sobe ali apartmaje v toplicah. Sem malo brskala po internetu, in sicer Podčetrtek in Čatež pa nisem našla nič kaj pametnega. Še posebej me zanimajo privat variante, ker so cenejše.

Hvala in lp

clock-img

12.09.2008, 12:17

clock-img

ursi

pencil-img

685

Jaz vem samo za apartmaja v Čatežu od Mlinotesta, pride 50€ na dan, zraven pridejo še karte za bazen. Imajo pa ga tudi v Podčetrtku, pa ne vem cene.

clock-img

14.09.2008, 07:38

clock-img

Antilopa

pencil-img

1565

Telekom ponuja apartmaje v Olimiah user posted image  http://www.telekom.si/turizem/pocitniski_apartmaji/slovenija/terme_olimia/

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

clock-img

15.09.2008, 12:18

clock-img

ksenjak

pencil-img

1919

Hvala obema. Sem že malo povpraševala.

Lp

clock-img

18.09.2008, 20:31

clock-img

Aneja2003

pencil-img

76

IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Telekom ponuja apartmaje v Olimiah user posted image  http://www.telekom.si/turizem/pocitniski_apartmaji/slovenija/terme_olimia/

Slike na internetu ne kažejo realne slike... user posted image ...govorim iz izkušenj...

Direkt pri Termah O. raje rezerviraj:
lepši app., cena ista, če ne celo nižja (ker so ponavadi vikendi pri Telekomu zasedeni), pa še karte za Aqualuno so zraven (no, v zimi ne pride v poštev user posted image ).

Priporočam pa Tuhelj user posted image (na hrvaški strani).

lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem