writing-img

socialna pomoč

clock-img

26.02.2008, 20:56

clock-img

katjes

pencil-img

530

Zanima me, ali imaš pravico do socialne pomoči, si brezposelen in nisi prijavljen na Zavodu za zaposlovanje! Če dobiš pomoč, za koliko časa pa ti jo običajno odobrijo in kako jo lahko obnavljaš? Ali pošlješ še enkrat iste obrazce ali kako?
Lahko noč!

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

clock-img

26.02.2008, 21:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če nisi prijavljen na Borzi, lahko prosiš za SP, je pa velika verjetnost, da je ne dobiš. Navedeš razlog, zakaj nisi prijavljen, se te napiše pod posebno rubriko, ne šteje pa se te zraven, ko se računa koliko % pride na člana - zato se lahko zgodi, da je ne dobiš.
Za samohranilce pa ne vem.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

26.02.2008, 21:04

clock-img

zvezda71

pencil-img

342

Načeloma moraš biti prijavljena na Zavodu za zaposlovanje, najboljše, da greš na svoj CSD ion se vse pozanimaš.

clock-img

26.02.2008, 21:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Načeloma moraš biti prijavljena na Zavodu za zaposlovanje

Ni mus, ker obstaja v poli za SP rubrika "brezposeln, ni prijavljen na zavodu".

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.03.2008, 21:04

clock-img

katjes

pencil-img

530

No, socialna pomoč mi je bila odobrena do 31.5. - pa me zanima, če se stanje do takrat ne spremeni (nezaposlenost), na katerem obrazcu ponovno zaprosim za SP. Pa kdaj lahko že vložim prošnjo?

You got to let go of the stuff from past - because it just doesn"t matter! The only thing that matters is what you choose to be now!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem