writing-img

socialna pomoč - alergija

clock-img

09.09.2006, 16:24

clock-img

Anonimen

Zanima me, če ti dajo na CSD kakšno denarno pomoč oz. nekja podobnega, če je otrok - dojenček kronični alergik. 

clock-img

09.09.2006, 19:25

clock-img

noe

pencil-img

982

To zanima tudi mene, ker sva včeraj imela kontrolo in so mu ugotovili štiri nove stvari na katere je alergičen.

clock-img

09.09.2006, 20:31

clock-img

jasnika

pencil-img

887

žal mi je za otroka da je alergik ampak nevem zakaj bi na račun tega kdo dobil denarno pomoč na csd

clock-img

09.09.2006, 21:16

clock-img

MAREC06

pencil-img

124

Jasnika, verjetno zato, ker je hrana za alergike precej dražja od navadne hrane. Žal je tako.  nekaj o tem piše na med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/alergije/08-koristni_nasveti.htm. Upam, da vam bo kaj v pomoč, meni je nekaj stvari bolj jasnih.
lp in veliko sreče z vašimi malčki

clock-img

09.09.2006, 22:04

clock-img

ana b

pencil-img

1004

Hi!
Pozanimaj se na CSD, ker se mi zdi, da za nekatere alergije tudi pripada dodatek za nego, ki zanaša cca 20000 sit/mesec.

clock-img

10.09.2006, 09:26

clock-img

_andreja_

pencil-img

953

moja sestra more dajati hčerki olje kjer pride 2 litra cca 60.000sit in zelo dolgo ga je kupovala sama, zdaj ko je stara  tamala 7 let in še prej kakšni 2 leti je dobivala zanj povračilo denarja, prej pa nič user posted image  .... glede na to da je bila velikokrat na socijalni in prosila zanj... čeprav se mi zdi da je to tudi mejhno odvicno od socijalne delavke !?!user posted image

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

clock-img

10.09.2006, 12:38

clock-img

mami darka

pencil-img

105

Pripada ti neka denarna pomoč, če so pri otroku ugotovljene najmanj tri alergije na živila, pa še te morajo biti potrjene z uradno medicino, kakšna bioresonanca tu odpade.
Lp in veliko sreče!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem