writing-img

sola za starse...

clock-img

24.02.2005, 12:47

clock-img

Anonimen

kako bo zdaj z solo za starse, ko so te razne epidemije po bolnicah?ali bodo datumi prestavljeni ali kako?:ups:ne zdi se mi ravno zdaj okei hodit v bolnico, ko je toliko vseh virusov, da nebom kaj fasala.ali veste kaj?:zmeden2:sicer zacnem 8.marca, upam, da bo do takrat to mimo:muca:

lp:angel:

clock-img

24.02.2005, 13:10

clock-img

ANJA5

pencil-img

313

Oj,
Zdaj ko midva hodiva so vsi bolani in kašljajo, smrkajo itd...ampak kaj češ ne morjo jih ven vržt. Dejansko so ene že čist na konc in nekatera predavanja ne morejo preložit....
Upam, da bo vse ok.
Lp, Anja

clock-img

24.02.2005, 13:46

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Nina-nana si se že prijavla? Jaz sem danes klicala - pa je rekla, da imajo za marca že vse polno. Predavalnica je baje za 100 ljudi, ima pa naročenih že 62 parov. Tak da jaz grem komaj aprila - malo pozno sicer, pa bom že nekak.

LP:rozica:

clock-img

24.02.2005, 13:54

clock-img

Anonimen

jop jaz sem klicala takoj v zacetku februarja:bravo:
a je ze vse polno?o hudo torej bo pa velika guzva:zmeden2:

clock-img

24.02.2005, 14:18

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Hojla

Me zanima telefonska številka in kje v MB je ta šola ?:zmeden2:

clock-img

24.02.2005, 14:37

clock-img

tejč

pencil-img

1926

Punce, jz hodm v Domžalah in je super:kuza:. Ni take gužve, pa še sam 6 srečanj je vsega skup. velja razmislit, če se splača v LJ gužvat... (naslednji termin je bojda aprila tuki pri nas)
LP.
tejč

clock-img

24.02.2005, 14:47

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Zdravo,

telefonska za MB je 321-1000, šola pa je v bolnici, mislim da 16. nadstropje.
Ja, pozabla sem prej klicat zdaj pa imam:(

clock-img

24.02.2005, 15:06

clock-img

Meceno

pencil-img

1208

Hvala:rozica::rozica:

Lp:nosecka:

clock-img

24.02.2005, 18:03

clock-img

Anonimen

Ja v Mariboru lahko zbiras, lahko hodis v zdravstvenem domu, kjer so majnse skupinice, ali pa v bolnici-stolpnica 16nadstropje, velika predavalnica.Traja pa 2xna teden po 2 uri in to 3 tedne!Nato se sledi obisk porodnisnice, vendar to se zmenis tam, ker nas bodo razdelili v majnse skupinice!Tako je bilo povedano meni!:):bravo:

Ze komaj cakam, res pa me je presenetil podatek, da si prepozna, ker da bo velika predavalnica polna:zmeden2:torej nas bo ogrooommmnnnnooooo:ups::)

clock-img

24.02.2005, 18:43

clock-img

Lana_s

pencil-img

1092

Meni se tudi nekam veliko zdi. Zgleda je letos napad nosečk:):bravo:

LP:rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem