writing-img

solarij-zopet:)

clock-img

29.05.2008, 14:38

clock-img

venezuela

pencil-img

213

mi je končno ratalo in sem ga včeraj obiskala. šla sem za 4min, drugače mi pa oni tam povejo kako in kaj. hodim pa v en kozmetičen salon.
sem pa opazla, da me malo po bradavicah danes ščemi tko da bom šla jutri kar v modercu notri.user posted image  

a ma še ktera podobne izkušnje, se gre lahko not v modercu in tangicah?

ma se nisem nikol naga sončla, pa mam na teh mestih tud bl občutljivo kožo pa nočm reskirat. user posted image Lp

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

clock-img

29.05.2008, 15:38

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Ti lahko greš oblečena, slečena kot sama želiš. Za oblečena mislim v spodnjem perilu!

Upanje zadnje umre!

clock-img

29.05.2008, 16:01

clock-img

ellie

pencil-img

1403

Jaz sem včasih tud hodila v solarij kar v spodnjem perilu...ker sem imela probleme z alergijo in so ti deli najbolj občutljvi. Sem enkrat dobila tako alergijo po prsih, da sem mislila, da se mi bo zmešalo. Samo je potem bil problem pri kopalkah, pri modrcu...ker kopalke niso pokrile toliko kot spodnje perilouser posted image  in je bilo grdo za videt, ko se je tisto belo ven svetilouser posted image  tak da zdaj hodim samo še v tangicah. Res pa tudi, da sem odkrila solarij, ki mi odgovarja in mi ne povzroča alergije...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem