cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

sončenje in kopanje v nosečnosti

clock-img

02.07.2010, 16:53

clock-img

Anonimen

me zanima kako ste ve počele oziroma kako boste, jaz sem bila v prviuser posted image  skoz v senci nč se nisem kopala, obup, vsemu sem se odpovedala. Pač mlada in prestrašena. V naslednji, še nisem, pa me zanima, koliko se je pametno odpovedovati?

clock-img

02.07.2010, 17:17

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Jaz sem bila letos pet dni na morju, obnašala sem se popolnoma normalno, tudi plavala (bazenom pa se izogibam zaradi vnetij), bila normalno na sončku, le "pražila" se nisem, ker mi to že tako ali tako več ne paše.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

02.07.2010, 17:28

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

vse sem vedno počela tako da mi je bilo prijetno počutje. Če mi je bilo za kopati se, sem se kopala, če mi ni bilo, se nisem. Pražim se tako nikoli ne, soncu se izogibam vedno enako, noseča ali ne. Sklepam, da če dobro poskrbim zase, bo tud za otroka dobro. To je to. Brez neke panike.

clock-img

02.07.2010, 20:20

clock-img

somic

pencil-img

1241

sončila se nisem, ker mi ni pasalo, tako da sem v glavnem poležavala v senci in večino dni prespala. plavala sem pa kar precej- v morju, bazenov sem se izogibala

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

clock-img

03.07.2010, 14:56

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Sončit se mi ni pasalo, kopat pa ja. Delaj, kot ti paše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem