writing-img

sončenje v nosečnosti

clock-img

14.06.2006, 14:50

clock-img

taja24

pencil-img

204

punce,živjo!

sm v 5.mesecu nosečnosti  in me zanima, kako kaj sonce oz.sončenje, lahko škodi user posted image  v nosečnosti? ta tedn grem v toplice pa me zanima če lahko nastavljam bušija na sonce al bom morala bom u senci sedet (sej ležat mi itak ne paše). ne bi rada škodovala user posted image . svetujte mi!!

LP

clock-img

14.06.2006, 15:06

clock-img

total

pencil-img

4453

Sonce ne škoduje,ampak ravno izpostavljat se pa ni dovoljeno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

14.06.2006, 15:11

clock-img

šnucika

pencil-img

1880

ne pretiravat!user posted image
drugače pa brez skrbi....jaz sem bila lani prav lepo zagorelauser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

clock-img

14.06.2006, 15:55

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Odvisno je tudi precej od tvojega počutja. Meni npr. sploh ne paše biti veliko na soncu, čeprav sem prejšnja leta bila zelo rada cele dneve na plaži ali na splošno na soncu. Letošnje poletje pa bom zgleda preživela v kakšni senci z nogami v luft  in limonado v roki user posted image

clock-img

14.06.2006, 16:29

clock-img

baby baby

pencil-img

101

Sončenje škoduje tvoji koži, ne pa plodu, ki ga nosiš v trebuščku! Torej po zdravi pametni, dobro premazana z ustrezno zaščito, klobukom na glavi, sončnimi očali ipd.

clock-img

14.06.2006, 16:45

clock-img

tulip

pencil-img

917

Sonce lahko škodi samo tvoji raztegnjeni koži na trebuhu, zato ne pretiravat..
Jaz trebuha nebi ravno parila nauser posted image soncu, če ga malo posončiš pa bo ok!

clock-img

14.06.2006, 21:30

clock-img

Anonimen

Sončenje je celo priporočljivo, seveda v mejah normale, ravno sončenje prsi povzroča proizvajanje vitamina A, vsaj tko mi je rekla ena moja kolegica, ki je porodna babica.

clock-img

15.06.2006, 09:26

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

Odvisno kako je občutljiva tvoja koža.... Lahko ti pa ostanejo fleki.... Moja mama jih je fasala po rokah, kolegica pa po obrazu...

Kaj pa pravite na kreme za porjavitev... Kupila sem si mleko za porjavitev od Nivea,  pa ne vem al bi probala al ne ....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

clock-img

15.06.2006, 10:24

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem lani uzivala v soncku v 7 mesecu nosecnosti in sicer avgusta... bilo je super.. res pa je, da nisem prevec vrocine dobro prenasala, pa sem drugace lahko ves dan na soncku... ti bo pocutje samo pokazalo kdaj bo dovolj...

arabela, pri porjavitvenih kremah moras pazit, da se dolgo mazes, da vso kremo razmazes kolikor se da enakomerno, drugace bos flekasta

Mami, pika moja!

clock-img

15.06.2006, 21:26

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Po pameti!user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

15.06.2006, 21:33

clock-img

Anonimen

Baby-ju s sončenjem ne boš škodovala.

Je pa odvisno, kako se boš ti počutila, če bo tebi "pasalo".

Meni običajno sonce zelo zelo paše, da se pregrejem. Ampak ko sem bila noseča, me je pa že 10 minut sonca čisto "ubilo"....

Ti pa v vsakem primeru želim lep dopust! In da se fajn spočiješ user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem