writing-img

soor

clock-img

03.12.2007, 20:46

clock-img

melani99

pencil-img

217

kako se spopadate s soorom v ustkih, ko tudi Daktarin gel ni tako učinkovit

clock-img

03.12.2007, 20:54

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

samo z vstrajnostjo. Pa jaz sem ji po vsakem popitem mleku, dala še kakšen požirek čaja ali vode, da sva sprali mleko iz ust. Je trajalo kar nekaj časa. Upam, da otročku mažeš tudi ritko z daktarinom.

clock-img

03.12.2007, 20:57

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Pri nas je daktarin pomagal v dveh dnevih. Če dojiš, si tu in tam namaži tudi bradavice.

clock-img

03.12.2007, 21:49

clock-img

valči

pencil-img

2344

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

se podpišem

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

03.12.2007, 23:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pri nas je daktarin pomagal v dveh dnevih. Če dojiš, si tu in tam namaži tudi bradavice.

Točno tako.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.12.2007, 09:06

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Jaz sem mazala dva meseca jeziček in bradavice pa ni bilo nič bolje. Potem sem nehala in sčasoma jeziček ni bil več bel. P je rekla da mogoče splo ni šlo za sooruser posted image

clock-img

04.12.2007, 11:46

clock-img

melani99

pencil-img

217

po hranjenju sva začeli  izpirati usta s čajekom in res je malo bolje, uporabljava pa še tudi Daktarin

clock-img

04.12.2007, 14:13

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Naša user posted image  ima občasno eno belo pikico v ustih (2mm). No včeraj jo...khm..ravno dan, ko sva šli k pediatrinji ni imela, danes jo ima pa spet? Kaj soor prihaja in odhaja kar tako??

clock-img

04.12.2007, 14:23

clock-img

melani99

pencil-img

217

kakor je meni razložil pediater, se soor zelo rad razvije , kadar se otrokova imunost zniža, za kaj takega pa je ta čas ravno primeren
moja pupika ima zelo trdovratnega, z njim sma se že spopadali v bolnici, sedaj je že malo bolje, ampak čisto zginit pa noče

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem