cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spanje...

clock-img

09.04.2005, 14:14

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Lp po mrku RR!
No pa da vam ze takoj mal zatezim:)- !
Moj Lukec je danes star 4 tedne:bravo::bravo: , pa ze panca ponoc na 5-6 ur, podnevi pa na 3-4! No je polno dojen, pa me zanima, kaj ve mislite, ali dobi dovolj hrane, ker tako na redko jeva??? Se pravi imava 5-7 obrokov na 24 ur! A je to dost:zmeden2:
Pa se nekaj, kaj naj naredim, da ga ne bo tako zelo napenjalo??? A katera ve koliko kapljic kuminovega sirupa je dovoljeno na dan?
Lp, Eva in Luka

clock-img

09.04.2005, 14:18

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj eva1...pomoje ima obrokov cist dosti,ce se ne pritozuje...ne vem...A se kej krega??

clock-img

09.04.2005, 14:19

clock-img

Zea

pencil-img

327

Zadosti je, če se tedensko zredi 150g ali mesečno 750g, pa še tukaj so odstopanja. Ne komplicirat, bodi raje srečna da spi!

clock-img

09.04.2005, 14:36

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Po moje če je priden ne sitnari in pač več spi dobi dosti, ne se sekirat otrok že ve kako in koliko bo jedel. Da ga pa ne bi napenjalo pa ne vem, mogoče janežev-kuminov čaj al pa tiste koroške kaplice. Upam da čim prej mine.:bravo::bravo:

clock-img

09.04.2005, 15:21

clock-img

Anonimen

Kuminovega sirupa čim manj, ker bo imel slabe zobke. Poznam več otrok, ki imajo vse zobke gnile, starši pa so pretiravali s kuminovim sirupom,ko so bili dojenčki.

clock-img

09.04.2005, 17:16

clock-img

Anonimen

Bodi srečna, da spi. On že ve, kdaj mu je dovolj in kako dolgo mu je dovolj. Namesto kapljic raje poskusi s telovadbo proti vetrovom in kolikam. Nam jo je pokazal pediater - ne boš verjela - pomagalo je!

clock-img

09.04.2005, 17:21

clock-img

Anonimen

Proti krčem je Plantex čaj, ki se kupi v lekarni. Zelo pomaga.

clock-img

09.04.2005, 17:34

clock-img

Anonimen

Ja, če ga otrok spije... Ampak naš ni hotel ničesar razen mojega mleka. In še vedno je tako. Potem pa moraš iskati alternative.

clock-img

09.04.2005, 20:45

clock-img

Tajča & Jaka

pencil-img

55

Plantex čaj je tudi nam pomagal, samo naenkrat sem mu naredila samo 50ml (pol vrečke), sicer spil je cel dcl ene parkrat, samo ga je pol prišlo nazaj, ker je bilo za želodček očitno preveč. Jaka je imel ponavadi 5 ali 6 obrokov že od vsega začetka, tako da dobi sigurno dovolj :)-, drugače bi ti že povedal :((
Lp,
Tajča

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem