writing-img

spanje

clock-img

09.05.2009, 08:22

clock-img

Evica22

pencil-img

185

Pozdrav!
Moj sinček je star 5 mesecev in je postal v posteljici zelo živahen. Močno brca, se obrača in potiska nogice skozi palice na postelji. Ko sem ga tako opazovala, me je postalo strah, da bi se poškodoval. Pri glavi imava zaščito, spodaj pa ne. Ali mislite, da se lahko poškoduje ali so moje skrbi odveč?

clock-img

09.05.2009, 09:44

clock-img

maruscha

pencil-img

78

ja, tudi naš je bil prav živahen med spanjem... jst sem mu tudi spodaj pri nogicah dala zaščito, dekico al nekaj, da se ni poškodoval ali z glavico butnil... po moje najboljše tako

clock-img

09.05.2009, 09:49

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Evica, jaz imam pri vzglavju tisto visoko zaščito, ki je v kompletu posteljnine, sicer pa imam okrog in okrog posteljice zaščito iz Ikeje - približno 30 cm je visoka in zelo malo stane, ne vem točno koliko, a manj kot 10 eur, pa se mi zdi fajn, da je to okrog. Sicer naša itak včasih dobi nogo spodaj pod obrobo, ker rogovili po celem in odvezuje to zadevo itd., a med spanjem se še to ni zgodilo.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

09.05.2009, 10:32

clock-img

mojčika

pencil-img

2406

Tudi jaz sem imela zaščito okrog in okrog, ke je sicer ves čas ropotalo, ker se je tako sukala, še zdaj, ko ima tri leta, zna z zakonske postelje pasti pri nogah dol, ob strani je seveda ograjauser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

clock-img

09.05.2009, 16:10

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Pri nas ne gre brez zaššččite okrog in okrog, poleg tega moram bit zaššččita ččim viššja, ker tudi noge dviguje ali pa kravice pase in pol z rokami dol vlečče

clock-img

09.05.2009, 20:49

clock-img

Evica22

pencil-img

185

Bomo v ponedeljek najprej nabavili zaščito za okrog in okrog. Upam, da bo pomagalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem