writing-img

spanje čez dan

clock-img

15.02.2008, 10:53

clock-img

glaser

pencil-img

32

Mene pa zanima, kje spijo vaši malčki čez dan a jih date v posteljico, kjer spijo ponoči ali jih pustite kjer pač zaspijo npr. na kavču.?

Hvala

clock-img

15.02.2008, 10:54

clock-img

neisha80

pencil-img

448

v posteljici

clock-img

15.02.2008, 10:55

clock-img

bsasab

pencil-img

321

Kak kdaj, ponavadi pa jo dam v  posteljco, ker ve da tam mora spatuser posted image user posted image ....

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

clock-img

15.02.2008, 10:56

clock-img

srursa

pencil-img

1267

Če mi zaspi na rokah ga dam v posteljico. Drugače ga pustim tam kjer je.

clock-img

15.02.2008, 11:08

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

po 5m striktno v posteljci, podnevi in ponoči, da se je navadla, prej je pa kar na kavču čez dan.pa zdaj se že obrača in ni več varno.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

clock-img

15.02.2008, 11:14

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Ponavadi mi zaspi na rokah, tako da jo dam v posteljico ali pa na kavč v dnevni (če se vležem poleg nje - kar je zelo redko). Če pa slučajno (kar je tudi zelo redko) zaspi kje drugje, npr. v lupinici, pa jo kar pustim tam.

clock-img

15.02.2008, 11:54

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

V postelji, naredim temo in zagotovim mir. Tako mi morda celo spi 2x po eno uro na dan. Večinoma pa je po pol ure že pripravljen na nove vragolije.

clock-img

15.02.2008, 12:04

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Čez dan spi v svoji sobi, vendar v ta veliki postelji. Z manoj ponavadi! In se greva beauty sleep v dvoje!user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

15.02.2008, 13:44

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V svoji posteljici.

clock-img

15.02.2008, 13:49

clock-img

Mesečnica

pencil-img

606

Od njegovega 6. tedna dalje striktno spi v svoji posteljici. Od začetka je zaspal tudi kje drugje, pa sem ga odnesla v posteljico, zdaj (star je 8,5 meseca) pa sploh ni govora, da bi zaspal npr. na kavču ali meni v naročju, ker se je toliko navadil na posteljico. Pri starih starših pa vedno spi v svoji prenosni posteljici in ni nobenih problemov.

clock-img

15.02.2008, 14:14

clock-img

MissLady

pencil-img

314

Moj 4,5 mesečnik čez dan spi na kavču v dnevni. Zaspi mi v naročju med dojenjem. Je pa tišina, ker sva ponavdi sama doma in ugasnem lučko, da je malo temneje. Mu to najbolj odgovarja.

Je pa res, da se zaenkrat še ne obrača in ni nevarnosti, da bi čmoknil iz kavča.

clock-img

15.02.2008, 22:10

clock-img

andie

pencil-img

427

V NAšI user posted image postelji (skos spi z mano).
Če je pri nani, spi v prenosni postlci, če je pri drugi babici, spi v njeni... Kam jo daš, ni problema, hvala boguuser posted image

clock-img

15.02.2008, 22:21

clock-img

annie

pencil-img

1049

Čez dan spi kar v najini postelji, ker ga dojim leže in mi ponavadi med dojenjem zaspi. Če pa mi npr. zaspi v naročju, pa ga dam v njegovo posteljico.

clock-img

15.02.2008, 22:22

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Včasih v njeni, večinoma pa v moji, ker se zraven vležem da lažje zaspi. Ji pa naredim temo, ker boljše in bolj dolgo spi - ponavadi 2 uri, 2x na dan. Če sva na sprehodu spi tudi več, če pa imamo kakšna druga letanja naokoli pa manj, ampak takrat gre zvečer prej spat. Torej dopoldan zelo malokrat spi doma, ker greva ob njenem času za spanje na sprehod.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem