cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spanje na hrbtu

clock-img

05.03.2008, 13:51

clock-img

bb27

pencil-img

12

Kdaj ste vaše user posted image  dali pat na hrbet? Moj user posted image  dojenček ima 2 meseca in me zanima če ga lahko že na hrbet dajem spat al ga morem še vedno na boku in ga podložit?

clock-img

05.03.2008, 14:03

clock-img

Ayo

pencil-img

1607

Mojga dajem spat ze od 1. dneva na hrbet...sedaj zadnje case pa ko vidim da je sitko, ga obrnem na bok, mu nekako bolj pase in zaspi. Stari bomo pa jutri 11t. user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

clock-img

05.03.2008, 14:03

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Moja je stara 3 mes. pa spi že na hrbtu. Tudi če ji podložim kociko jo zmrda in se sama obrne.

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 5.3.2008 14:04:46 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

05.03.2008, 14:04

clock-img

ULLA K

pencil-img

116

naš user posted image  se je ravno pri 2 mesecih odločil, da nebo več spal na boku ampak na hrbtu... ni delovalo nobeno podlaganje, če smo vztrajali na boku potem pa sploh ni spal, ampak le brca in sitnaril, zato smo ga pustili da je spal na hrbtu... glede na to, da zelo lepo podira kupčke in ne poliva, se mi ni zdelo nič narobe, če je na hrbtu.

clock-img

05.03.2008, 14:37

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Moja je stara 3 mes. pa spi že na hrbtu. Tudi če ji podložim kociko jo zmrda in se sama obrne.

Isto pri naši, samo, da bo 2 mes. stara.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

05.03.2008, 16:37

clock-img

*erika*

pencil-img

938

meni se je sama pri treh mesecih zacela obracat na hrbet,zj pri 4 mesecih spi na boku in na hrbtu tako kot se sama nastima

stefanio pejić 5.3.2006 nadja pejić 3.11.2007

http://stefanio-nadja.moj-album.com/

clock-img

05.03.2008, 18:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Nekje pri 3m se je sama začela obračat na hrbet. Vseeno sem jo vsakič položila na bok in če ji je pasalo, se je pač obrnila.

clock-img

05.03.2008, 21:30

clock-img

december06

pencil-img

624

IZVIRNO SPOROČILO: Netopirčy81

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Isto pri naši, samo, da bo 2 mes. stara.

Naš se je tudi začel obračat na hrbet pri 2. m, pa če sem ga še tako podložila.

clock-img

05.03.2008, 22:18

clock-img

mala pikica

pencil-img

3363

Brez strahu ga lahko daš na hrbet. Pri tej starosti že sami obračajo glavico in tudi če jim pride mleko gor, sami obrnejo glavico na stran. Naš Gašper že kakšne 3 tedne sigurno spi na hrbtu.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

clock-img

06.03.2008, 11:49

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst sem jo pri mesecu in pol začela dajat spat na hrbet.

clock-img

06.03.2008, 20:01

clock-img

nana.dd

pencil-img

51

tudi naš se je pri 2 mesecih začel sam obračati na hrbet, kljub temu da smo vstrajali na boku. Potem smo le obupali in nismo imeli nobenih težav. Sedaj želi spati na trebuhu pa mu ravno ne uspeva.

clock-img

06.03.2008, 21:55

clock-img

palas

pencil-img

128

Spat ga vedno položim na bok, ampak se vedno čist zmrda in sam obrne na hrbet. Mu že tako paše in ga potem na hrbtu tudi pustim. Star pa je mesec in pol.

clock-img

07.03.2008, 07:50

clock-img

mama06

pencil-img

2080

IZVIRNO SPOROČILO: ULLA K

naš user posted image  se je ravno pri 2 mesecih odločil, da nebo več spal na boku ampak na hrbtu... ni delovalo nobeno podlaganje, če smo vztrajali na boku potem pa sploh ni spal, ampak le brca in sitnaril, zato smo ga pustili da je spal na hrbtu... glede na to, da zelo lepo podira kupčke in ne poliva, se mi ni zdelo nič narobe, če je na hrbtu.

enako tudi pri nas. Star je sedaj 4 mesece in še vedno spi na hrbtu. Če ga odložim na bok, se sam obrne na hrbet.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem