writing-img

spanje na trebuščku

clock-img

25.06.2006, 16:11

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Naš user posted image  čez dan veliko bolje spi, če ga položimo na trebušček. Na trebuščku spi 1-2 uri, na boku ali trebuhu pa maksimalno 15 minut (trzanje udov ga prebudi).
Zanima me od katerega meseca dalje lahko user posted image  tudi ponoči spi na trebuščku?

clock-img

25.06.2006, 17:36

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Naša je od enega tedna dalje spala na trebuščku.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

25.06.2006, 19:54

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst sem svojga pustila,da je spal glih kukr mu je pasalo...da je blo vsaj mal tisine...ze tko se mi je skz drl, zakaj bi ga pol se postavljala tko,kot v knjigah pise? bo pa ze sam vedel v kateri pozi najrajs zaspi...od zacetka je torej najrajs spal na hrbtu...zej pa na trebuhu, s tem,da je ritka mal dvignjena :)

clock-img

25.06.2006, 21:49

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Jaz mojih nisem dajala nikoli spat na trebušček. Tako so spali, ko so se že sami obrnili. Mene je bilo strah, če pa tvoj spi, ga pa le daj, saj je največ vredno, da je otrok naspan.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.06.2006, 22:40

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz ga tudi zvečer nikoli ne dam na trebušček spat, si ne upam, čeprav vem, da kar nekaj mamic daje user posted image  tako spat in vem, da jim najbrž tako bolj paše (meni že user posted image ).
No, včasih ga dam zjutraj tako spat k meni v posteljo.

clock-img

26.06.2006, 10:13

clock-img

Anonimen

Moj spi na trebuhu od takrat, ko se je sam obrnil na trebuh. Če se obrača na trebuh, potem mu že paše - zato pa spi dlje. Nič ga ne obračaj na bok ali hrbet, če ti tako manj spi.

POdnevi ga daš komot na trebuh, saj si zraven. Pa tudi dojenčki, ki že lepo dvigajo glavico lahko komot spijo na trebuhu. Zvečer, ga pa lahko daš spat na bok (da boš bolj mirna), pa če se sam obrne, ga kar pusti, ker če ga boš obračala se bo tako samo budil. To napako sem delala jaz.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 26.6.2006 10:15:14 >

clock-img

26.06.2006, 19:30

clock-img

petra.horzi

pencil-img

761

ne vem zakaj tak strah pred spanjem na trebuhu,moj tko spi od 2.tedna, ko sva PRIŠLA IZ PORODNIŠNICE.
DRUGAČE SPLO NOČE SPAT.
VEDNO SPI SDAMO NA TREBUHU, TUDI V VOZIČKU.
MENE JE BLO BL STRAH K JE BIL NA BOKU KER SE JE TAKRAT VEDNO OBRNIL NA HRBET IN SE ENKRAT SKOR ZADUŠU.
oprostite zdej sm šele vidla da pišem z velikimi črkami.
uglavnem drugač pa pravjo da lohk na trebuhu spi od takrat ko lahko obrne glavo na drugo stran, to je pa moj že v porodnišnici.

moj sonček je že "velik fant"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem