writing-img

spanje na trebuhu

clock-img

23.04.2009, 12:36

clock-img

silmarillion

pencil-img

90

kdaj so vasi otroci zaceli spat na trebuhu

GAJA naGAJA

clock-img

23.04.2009, 12:53

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

Začela sem jo dajat spat pri mesecu in pol. Ta velikega pa tudi takrat enkrat in danes pri 4. letih še vedno spi na trebuhu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

clock-img

23.04.2009, 12:54

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Ko je bila dovolj velika, da se je sama začela obračati na trebuh oziroma v kakršen koli položaj ji je odgovarjalo.

clock-img

23.04.2009, 12:57

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Začela sem jo dajat spat pri mesecu in pol. Ta velikega pa tudi takrat enkrat in danes pri 4. letih še vedno spi na trebuhu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak sicer naredi po svoje, ampak dejstvo je, da je spanje na trebuhu za tako majhega dojenčka lahko nevarno, ker bistveno poveča možnost za smrt v zibki. Večini otrok sicer res nič ne škodi, ampak kako pa vedeti, če je ravno tvoj otrok morda med tistimi s povečanim tveganjem?

clock-img

23.04.2009, 13:12

clock-img

nia5

pencil-img

4698

Nekje pri osmem mesecu, ko se je sama tako naštimala.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

clock-img

23.04.2009, 13:16

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Vsak sicer naredi po svoje, ampak dejstvo je, da je spanje na trebuhu za tako majhega dojenčka lahko nevarno, ker bistveno poveča možnost za smrt v zibki. Večini otrok sicer res nič ne škodi, ampak kako pa vedeti, če je ravno tvoj otrok morda med tistimi s povečanim tveganjem?

Vem to, hvala vseeno. Ampak ima posteljico zraven moje tako, da spremljam vsak njen gib.

So what....

clock-img

23.04.2009, 13:21

clock-img

suzy85

pencil-img

3863

nekje pri 7ih mesecih se je začela sama obračati na trebuh, ker ji je tako bolj pasalo. kakorkoli ko jo naštimam, jo najdem na trebuhu! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

clock-img

23.04.2009, 13:26

clock-img

sazi

pencil-img

5175

isto, le da še prej - mali je spal na trebuhu od cca 2. meseca, mala pa že od 4. tedna

je že res, da vsak po svoje in verjetnost za smrt v zubki... ampak moja otroka sta tudi v tistih prvih tednih lahko v miru spala samo na trebuhu - na boku ali hrbtu sta kar nekaj trzala in se sama sebe budila, pa tudi krče sta imela in sta jih lažje prenašala na trebuhu

clock-img

23.04.2009, 14:39

clock-img

deja87

pencil-img

117

[/quote]

je že res, da vsak po svoje in verjetnost za smrt v zubki... ampak moja otroka sta tudi v tistih prvih tednih lahko v miru spala samo na trebuhu - na boku ali hrbtu sta kar nekaj trzala in se sama sebe budila, pa tudi krče sta imela in sta jih lažje prenašala na trebuhu
[/quote]

tudi pri nas je bilo tako... lažje je spala na trebuhu, ker so jo mučili krči.. zdj je stara 10m pa ševedno samo na trebuhu spi..tako ji pač paše..
js in mož tudi spimo samo na trebuhu...tako da...user posted image

clock-img

23.04.2009, 18:06

clock-img

beaglekriss

pencil-img

44

tudi pri nas je bilo tako... lažje je spala na trebuhu, ker so jo mučili krči.. zdj je stara 10m pa ševedno samo na trebuhu spi..tako ji pač paše..
js in mož tudi spimo samo na trebuhu...tako da...user posted image

js in mož tudi spimo samo na trebuhu...tako da...

ISTO PRI NAS.

clock-img

23.04.2009, 21:13

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Vem to, hvala vseeno. Ampak ima posteljico zraven moje tako, da spremljam vsak njen gib.

A potej jo gledaš celo noč? user posted image  Moja nikoli ni spala na trebuhu, ker ne mara tega položaja.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.04.2009, 23:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.04.2009, 08:15

clock-img

sanelaa

pencil-img

1016

naš je začel sam pri 3,5 m, ko se je znal iz hrbta obrnit na trebuh in je potem tako tudi zaspal. spat ga dajemo na hrbet, on se pa pol sam naštima kakor mu paše. 

clock-img

24.04.2009, 08:49

clock-img

vandame

pencil-img

371

Ko je bila dovolj velika, da se je sama začela obračati na trebuh oziroma v kakršen koli položaj ji je odgovarjalo.

jz isto ko se je sama obrnla in naštimala tko kot ji paše, tamali sedaj ga dam na bok ležat ko pridem v sobo je pa na hrbtu, ga lahk podlagam kokr ga hočem pa ga zmer dobim na hrbtu. star je pa mal več k 2 mes.

clock-img

24.04.2009, 08:51

clock-img

vandame

pencil-img

371

pa k sem bla v porod. mi ga je sestra pripelala nazaj in je ležal na trebuhu in spal, pa sm jo prašala če  lahko tko spi mi je pa odgovorila da pr nej lahk k je bla skoz zravn in budna da jz ga pa ne smem imet tko če bom spala.

clock-img

24.04.2009, 09:18

clock-img

simonakr

pencil-img

1668

Oj! Našo dam spat na trebušček čez dan, ko sem v bližini da jo prečekiram. Morm rečt da ji kar paše, je pa stara 2 mesca. Za ponoči bomo pa vedeli - če bo sama hotla.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

clock-img

24.04.2009, 22:19

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Najin tudi user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

24.04.2009, 22:23

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Najin tudi user posted image .

Ja, pred tem pa sem ga polagala na bok. Po vsakem dojenju na drugega, da se ni preveč zaležaluser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem