writing-img

spanje po dnevi

clock-img

29.09.2010, 12:50

clock-img

mistique

pencil-img

26

moja pupika, stara 8 mesecev, čez dan ne zaspi v posteljici. temveč jo moram uspavati v vozičku z zibanjem. se je tako navadila in jo ne morem več odvaditi.. tako mi spi 3 krat na dan, vsakič po 2 uri. v posteljici pa ni šans!! ima katera podobne izkušnje? kako se bo spet navadila na posteljo čez dan? ponoči nimamo nobene težave, lepo zaspi.

< Sporočilo je popravil mistique -- 29.9.2010 12:52:23 >

clock-img

29.09.2010, 13:07

clock-img

Anonimen

Dokler ti tako spi, se jaz sploh nebi trudila karkoli drugače.Pač furaj voziček. Pri enem letu ti sigurno ne bo spala 3x po 2 uri.user posted image Bo sam še po kosilu spala. Uživaj dokler lahko. 

clock-img

29.09.2010, 13:29

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

bodi vesela da spi in ti lahko kofetkaš dopoldne in popoldne... za kosilo jo pa doma zaziblješ :=)))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

29.09.2010, 13:41

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Jaz bi se s predhodnicama strinjala, če bi šlo za nekaj mesecev starega dojenčka, medtem ko pa 8-mesečnik pa že mora imeti red, se pravi da ve, kje se spi - v postelji in ne v vozičku. Saj tudi naš fantek pri 3., 4. mesecih ni zaspal drugje kot v vozičku, ampak potem sem ga pa začela navajati na posteljico in nama je kar hitro uspelo. 

clock-img

29.09.2010, 14:33

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Dokler ti tako spi, se jaz sploh nebi trudila karkoli drugače.Pač furaj voziček. Pri enem letu ti sigurno ne bo spala 3x po 2 uri.user posted image Bo sam še po kosilu spala. Uživaj dokler lahko. 

Tudi jaz sem takoj enako pomislilauser posted image Mojo pri skoraj 15 mesecih komaj uspem spravit za kako urco spat, ne glede na to, kaj delamuser posted image

clock-img

29.09.2010, 20:30

clock-img

janapan

pencil-img

823

ma jaz sem imela podobno...podnevi sem tamalo ki je bla takrat stara od 0-3 uspavala na prsih ali z zibanjem in je spala kar na kavču 4x na dan po 45 min do 1 h enkrat pa do dve uri.....pri 4 mesecu pa sem ji začela uvajati red in sicer 3x na dan mi še vedno zaspi v vozičku ali pa npr ko jo dojim in spi spodaj v dnevnih prostorih ali vozičku, zaspi za cca 30 min do 1 ure, po kosilu pa jo obvezno dam spat v sobo in takrat spi od 2 - 3 ure. Enostavno sem ji dala jest, zatemnila prostor in jo uspavala, najprej je blo dolgotrajno zdej ko ima 5 mesecev pa ko prideva v sobo že ve in kar zaspi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem