writing-img

spanje v jasih

clock-img

05.08.2008, 10:37

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Sicer nas konec avgusta čaka enotedensko uvajanje v jasli, pa me vseeno zanimajo določene stvari. To,  da mora imeti otrok copate mi je že jasno. Da mora biti v nekih udobnih oblačilih tudi. Kaj pa, ko grejo spat? Spijo kar v tistem, kar imajo na sebi, al se jih kaj sleče? Je potrebno kaj drugega s sabo prinesti?

clock-img

05.08.2008, 10:49

clock-img

glen

pencil-img

1870

Ponavadi kar v tistem kar imajo oblečeno,zato naj bo komot.

clock-img

05.08.2008, 10:51

clock-img

glen

pencil-img

1870

Mora pa imeti v garderobi nahrbtniček z rezervno obleko,klobuček(pozimi kapo,šal,..)

clock-img

05.08.2008, 10:51

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Pri nas spijo in so spali v tistem ko so oblečeni. Zdaj recimo, jim slečejo hlačke (kratke, karpi, dolge), pozimi pa kar v hlačah oz. tisti, ki imajo žabice, spijo v žabicah.

Potrebuješ sabo dati komplet za preoblečt oz. vsaj dva, če se odvaja pleničk.

clock-img

05.08.2008, 11:14

clock-img

blak

pencil-img

660

zelo različno, boš že na uvajanju vprašala. Ponekod otrokom slečejo le hlače, jih pokrijejo z dekico (razlog je bolj higiensi, saj so to jasli in so otroci veliko na tleh). Ponekod so oblečeni, ponekod pa imajo pižamice-to pa z namenom, da se otroka spodbuja k samostojnemu slačenju, oblačenju in zlaganju svojih oblačil (gre seveda za večje otroke).

clock-img

05.08.2008, 12:22

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Res je različno.
Ponekod jih še malo razkomotijo, sploh poleti. Ponekod pa kakor je oblečen, tako spi.

clock-img

05.08.2008, 13:35

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Najbrž vam bodo na roditeljskem povedali kakšne imajo navade.
Običajno pa jih slečejo do žabic ali pa v bodije in pokrijejo z odejicami. Tako je pri nas. Če je navajena zaspati s kakšno igračko jo naj ima v vrtcu ali flaško ali dudo. Enako kot doma.
Obvezno mora imeti v vrtcu rezervna oblačila, en komplet. Jaz sem dala poleg še kakšno oblačilo več. Pleničke boste morali najbrž  prinesti in kremo za ritico pa vlažne robčke in navadne robčke.

clock-img

05.08.2008, 14:40

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

pri nas je potrebno prinesti zgornji del pižamic ali pač neko majčko, da jih oblečejo v tisto, ker ko spijo, se nekateri zelo potijo. pa hlače jim slečejo. vsak ima svoj ležalnik in svoje pokrivalo. in to že od jaslic naprej. poleti spijo le v bodyju. plenič, robčkov in podobnega "materiala" pa nam ni potrebno nosit. to je odvisno od vrtca. no, v nahrbtniku pa vsekakor rezervna oblačila: en body, ena majčka, hlače, žabe oz. nogavičke. ko ga boš odvajala od plenic - dvojna rezervna oblačila.

clock-img

05.08.2008, 21:41

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Najbrž vam bodo na roditeljskem povedali kakšne imajo navade.
Običajno pa jih slečejo do žabic ali pa v bodije in pokrijejo z odejicami. Tako je pri nas. Če je navajena zaspati s kakšno igračko jo naj ima v vrtcu ali flaško ali dudo. Enako kot doma.
Obvezno mora imeti v vrtcu rezervna oblačila, en komplet. Jaz sem dala poleg še kakšno oblačilo več. Pleničke boste morali najbrž  prinesti in kremo za ritico pa vlažne robčke in navadne robčke.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem