writing-img

spanje v jaslih

clock-img

20.01.2011, 11:27

clock-img

biga

pencil-img

838

Moja 10-mesečna punčka bo šla septembra v vrtec, dotlej bo pri moji mami. Zdaj jo uspavam lahko le na dojki, niti nošenje ne pomaga, vsi drugi pa jo nosijo ali zibajo in zaspi. Kako naj jo pripravim, da bo sama zaspala, ker v vrtcu jo ne bo vzgojiteljica nosila, da bo zaspala. Bojim se, kako bo spala, če se do septembra ne navadi zaspati drugače, kot zdaj. A ima kdo podobne izkušnje? A otroci potem v vrtcu vseeno spijo, ker vidijo druge otroke?

clock-img

20.01.2011, 11:29

clock-img

Precious

pencil-img

524

Vsaka skrb je odveč verjemi user posted image   Jaz sem oba nosila,v vrtcu jim ni bilo treba, enega sta božali,drugi pa je kar sam zaspal

clock-img

20.01.2011, 12:12

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

ni panike, ne skrbi... vrtec je drugi planet :=)))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

20.01.2011, 12:43

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Ja, sem se tudi sama s tem ubadala.. Sem bla v skrbeh kako bo v vrtcu... Tud vzgojiteljici sem povedala, da imamo probleme s spanjem... Ampak to se njim ni zdel noben problem.. NE vem kaj so delali z našim otrokom, ampak ona gre zdej prva spat in zadnja vstane - tako da je edina skor k spi 3 ure v vrtcu :) Pa se nobena niti ne zmeni zanjo. Tako da brez skrbi, vse bojo vzgojiteljice pošlihtale. user posted image

clock-img

20.01.2011, 12:59

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Se kar pridružujem predhodnicam. Ne skrbi, vrtec je čist drugo okolje in tam bo lepo zsapala. Naš je bil navajen na flašo mleka ali dve pred spanjem. pa tudi tam zaspi me dprvimi. njemu je važno da ima zraven sebe svojega medvedka, na mleko očitno pozabi, doma pa brez njega ne zaspi.

clock-img

20.01.2011, 13:13

clock-img

mojjaka

pencil-img

391

biga da te še jaz potolažim!
Tudi jaz sem mislila da moj fant ne bo niiiiiiikoli zaspal v vrtcu, ker nima ne dude in ne flaške niti kake igračke, ampak mamino zizo. Doma zaspi izključno ob zizi, drugač ni šans.
In ko smo ga prvič pustili spat v vrtcu sem itak doma čakal pri telefonu, da me pokličejo naj pridem ponj, ker tuli kot kravica....pa nič...grem ponjv vrtec in je še spal! Zaspal brez problema...prvi zaspal, zadnji se zbudil in tako je še sedajuser posted image ampak doma je še stara pesem, sam ni šans zaspat, tako da se strinjam s kristinoj, da je vrtec res drug planetuser posted image

clock-img

21.01.2011, 12:22

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

8 mesecev časa imaš, da jo navadiš, da bo zaspala drugače. Drugače bo zaspala, ko boš ti hotela, ne ona.

clock-img

10.04.2011, 11:05

clock-img

morje2011

pencil-img

55

Nimaš se kaj bati ,da v vrtecu nebi zaspala.Tam imajo otroke tako poštimane ,da lahko samo gledaš.Naj bo to spanje ,hrana...

clock-img

10.04.2011, 20:13

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

vrtec je drugi planet :=)))

user posted image  Res je

clock-img

13.04.2011, 12:01

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Sem imela isti problem... Je zaspala samo na rokah doma... V vrtcu je vzgojiteljica samo sedela na posteljici zraven nje nekaj dni, zdaj je prva na postelji in prva spi. Jih pa tako utrudijo v vrtcu, da včasih ni uspela prit do ležalnika... jo je kr metalo..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem