writing-img

spelin@

clock-img

11.10.2004, 14:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Oi,

ker te na msn-ju ne ujamem vec toliko, ti bom pa tuki zazelela vso sreco...s tamalim drziva pestke zate in tvoje poletno dete :)

drzi se

clock-img

11.10.2004, 14:11

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Bravoooooo!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:A pol je špelini le uspelo,kako lepooo!!!
Čestitam!!!9nebesa:love::duda::sloncek::pujs::miska::angel::rozica:

Pa jo imamo še eno srečko:nosecka:!!!!

clock-img

11.10.2004, 14:15

clock-img

dory

pencil-img

8852

ehm...da ne bo pomote....jaz jo hecam da bo imela poletno dete :)...res ji privoscim iz dna srca to zelim...

tko da cakam na spelino da pove kako stvar stoji :)

clock-img

11.10.2004, 14:31

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ajaaaaa,eh sm pa mislila da je to to.No ja pol pa tut jest:miska::miska::miska::miska::miska:

:kuza:

clock-img

11.10.2004, 16:27

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Uf, hvala, draga Tejči :rozica::rozica::rozica:

Zaenkrat še nič ne vem :zmeden: Itak sem prejle ugotovila, da je bolje še ne delati testa, ker se mi ta teden obeta služba in me tako ne bo grizla kakšna slaba vest!

Vseeno imam tak čuden občutek, da ni nič - no, čez nekaj dni bom vedela zagotovo, na čem sem...

Zlata si (oba s tvojim sončkom :duda: ) in upam, da nama ob taki krasni podpori in kopici pozitivnih misli kmalu res rata ena mala pikica 9nebesa

Lepo se imej - pozdravčki in poljubčki obema ;)

:angel:

clock-img

11.10.2004, 20:08

clock-img

dory

pencil-img

8852

Hehe bos vidla, na koncu bo :duda: in dobra sluzba...pa sej je prou tko...zasluzis si...upam, da te sreca vec ne zapusti :)

mi2 sva se vedno z mislimi s tabo in drziva pestke, da bo vse tko kot mora bit :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem