writing-img

spermiogram

clock-img

01.03.2012, 12:38

clock-img

susica

pencil-img

281

pozdravljene.
že kakšno leto delamo na dojenčku in za zdaj žal ni uspeha.
jaz imam pco bila sem na histeroskopiji in zdaj počakamo 6 mesecev in gremo na klomifen, če ne bo uspeha.
ker sem moji ginekologinji pozabila rečt za napotnico za partnerja za spermiogram me zanima če jo lahko dobi pri svojem osebnem zdravniku???
kje pa lahko to opravi samoplačniško v MB ali okolici (ptuj)???
hvala

clock-img

01.03.2012, 14:01

clock-img

Anonimen

Seveda.
Moj je dobil napotnico pri osebnem zdravniku, potem sem ga pa jaz naročila na spermiogram v bolnici.

clock-img

02.03.2012, 08:06

clock-img

susica

pencil-img

281

anonimna hvala.
a se res samo v bolnici da to opravit, nikjer drugje???

clock-img

30.05.2012, 11:57

clock-img

equa

pencil-img

30

Lahko pa kupiš Pedictor, test plodnosti za moške.

clock-img

30.05.2012, 19:37

clock-img

Veronikad

pencil-img

8

a ta test dajansko res kaj pokaže a je to samo nekaj da se prodaja? samo vprašam, če ima katera kaj izkušenj. tnx

Verona

clock-img

31.05.2012, 11:08

clock-img

equa

pencil-img

30

Jaz razmišljam nabavit v primeru da nezanosim v tem ciklusu, tako da zaenkrat nima izkušenj s tem proizvodom. Če so ovulacijski in nosečniški testi, kar dobri pokazatelji, menim, da tudi ta test more kar dobro zaznati ali je moški ploden. Upam, da mi ga nebo potrebno kupit:))))

clock-img

05.06.2012, 22:17

clock-img

Veronikad

pencil-img

8

equa
jest ti želim, da ti ga ne bo treba kupit!

Verona

clock-img

07.06.2012, 13:30

clock-img

HeLenčica

pencil-img

1103

Ta test, ki ga kupiš v lekarni zazna število semenčic v izlivu, ne more pa pokazati morfologije (oblikovanosti) semen ali njihove gibljivosti kot to pokaže spermiogram...je neka vzpodbuda (ali pa ne), vsekakor pa se ne more primerjati s spermiogramom. Ali si razmišljala o ambulanti za neplodnost? Tam bi vaju obravnavali skupaj.... držim pesti da nič od tega ne bo potrebno!

clock-img

11.09.2012, 11:30

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Živjo punce!

Nekaj vprašanj glede spermiograma. Mož je dobil napotnico - a sedaj samo pokličeva sem in se naroči: http://www.reprodukcija.si/preiskave/analiza-semena-spermiogram/ ?

Mogoče veste, kako dolgo se čaka in kako hitro so potem rezultati?

Hvala ;)

clock-img

11.09.2012, 12:36

clock-img

smeška83

pencil-img

282

Midva sva bila na obravnavi pri dr. Rešu in je takoj pogledal vsaj približno stanje, podrobnejši rezultati pa so bili relativno hitro (kak teden, dva).

clock-img

01.10.2012, 17:57

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Joj sem hitro opazila odgovor... Hvala!
Še to - a rezultati pridejo potem po pošti, a kako? Koliko časa je treba čakati?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem