writing-img

spet žolčni kamni

clock-img

28.02.2008, 08:00

clock-img

deja27

pencil-img

494

oj,jaz čakam na operacijo že 7-8mesecev-zato ker mi niso povedal,da morm skoz težit,da bom prej na vrsti-ej podn.me pa zanima,če ma katera to nadlogo in če je zravn prisotna zmeram večja slabost,naj pa povem,da jih imam kar neki in dost velikeuser posted image user posted image

clock-img

28.02.2008, 08:35

clock-img

nora

pencil-img

601

Jaz sem jih imela ful mejhne-1mm in so me hvala bogu operirali. 2x sem sla na urgenco in tam dobila napotnico za prednostno operacijo. mogoče je res treba tezit. Slabo mi je bilo nekaj casa in nisem mogla nič jest razen juhe. Po operaciji so slabosti izginile in apetit se je povečaluser posted image

clock-img

28.02.2008, 09:02

clock-img

deja27

pencil-img

494

dons že od jutra kličem v bolnico,misliš,da se kdo javi-nobenuser posted image

clock-img

28.02.2008, 20:29

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Moja mama je dobila napotnico pri svojem splošnem zdravniku na podlagi UZ pregleda.Potem je šla v Kirurški senatorij v Lj in dobila datum prej kot v mesecu dni brez zvez.Pa od sodelavke tast tudi.Nobenega problema.Kje je problem pri tebi?V napotnici, ali čakaš na datum operacije?

clock-img

29.02.2008, 09:53

clock-img

deja27

pencil-img

494

čakam na datum operacije,totalno so neresni,tuki na gorenjskemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem