writing-img

spet Djerba

clock-img

20.06.2006, 18:18

clock-img

tinica

pencil-img

501

Imam eno vprašanje za tiste, katere ste že bila na Djerbi z malim otrokom. Odločili smo se da gremo na Djerbo in bomo vzeli pol penzion, zanima me, če imajo kakšne restavracije ali pa trgovine, kje v bližini hotelov, kjer bi bilo možno dobiti kakšno pozno kosilo oz. pač hrano, ki je užitna? Kako so kaj opremljene trgovine?

Hvala, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

24.06.2006, 18:03

clock-img

FAILA

pencil-img

75

Jaz sem bila lansko leto na Djerbi z sedemmesecnikom. Oba sva zelo uzivala, ne glede na to da sva bila v hotelu z 3 zvezdicami in polpenzionom. Djerba je turistična destinacija in po tem lahko sklepaš, da je zelo fleksibilna. Polno hotelov, z različnimi vrstami hrane (francoske, italijanske, afriške, arabske...) in restavracij, tako da pozno kosilo zunaj ni noben problem. Jaz sem bila zelo zadovoljna. Moj malček pa tudi. Prve tri dni sva hodila na pizze, dokler nisva odkrila še milion drugih možnosti za obed. Če se nama ni dalo nikamor, pa sem zaprosila v hotelski restavraciji za kakšno juhico al krompirček. Dobila. Zastonj....:)

faila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem