cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spet baby check mini

clock-img

06.07.2005, 19:57

clock-img

svetlana1

pencil-img

79

...........kdaj ga lahko uporabim, ali je prekmalu en teden pred pričakovano :hudicek:.
Nekje sem na forumu prebrala, da je možno da pokaže že takrat.
sem že zelo nestrpna........
Hvala

clock-img

06.07.2005, 22:00

clock-img

aljča

pencil-img

855

Raje še počakaj da boš imela en dan zamude potem boš videla pri čem si.:roza::modri::miska::miska::miska:

clock-img

07.07.2005, 08:27

clock-img

1Tanya

pencil-img

98

Svetlana,

tud mene matra, da bi ga že zdej nardila, pa čeprav manjka še en teden do :hudicek:, ampak se vsak dan prepričujem, da bo kmalu tu petek 15. in upam, da me :hudicek: ne prehiti!

Zdrživa do petka, mogoče pa se nama le nasmehne sreča, pa še v tolažbo, da nismo petek 13.!

Pa sporoči novičko!

clock-img

07.07.2005, 08:38

clock-img

gaja*

pencil-img

931

Raje počakajta da vsaj en dan zamuja, da ne bosta morda že prej razočarani. Mogoče zdaj ne bi pokazalo, bo pa potem!! Poskusi vzdržat, saj vem kako je, najlažje je drugim pamet solit :)-:)-:)-

clock-img

07.07.2005, 08:48

clock-img

emaa

pencil-img

7450

pa saj ni težko čakat, jaz pa testa nikoli ne naredim pred izostankom, ponavadi počakam vsaj tri dni izostanka

clock-img

07.07.2005, 13:01

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Pomojem en teden pred :hudicek: ne more pokazat, saj se bebica sploh še ne vgnezdi.
Mogoče kakšen dan prej, ja,... ampak jaz raje počakam, da pride M:hudicek:

LP Mijavček:muca:

clock-img

08.07.2005, 11:52

clock-img

lilu

pencil-img

36

Svetlana men je pokazal 27. dan, čeprav jih mam na 30 dni,vseen pa še par dni vsaj počaki, da ne boš razočarana po nepotrebnem, vem pa da se je težko zadržat;););)

držim pesti da ugledaš:roza:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem