writing-img

spet bila na razgovoru

clock-img

17.06.2008, 11:06

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

in spet čakam, da me obvestijo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Še malo pa bodo razgovori postali moj hobi user posted image , saj sploh ne bom potrebovala službe - jutri imam namreč še enega user posted image .

Samo kaj naj nardim, če si to službo za katero sem imela danes razgovor bolj želim, me pa slučajno jutri vzamejo tam??
Potem pa me iz te obvestijo, da bi me tukaj tudi vzeli? user posted image user posted image
Vsak nasvet mi prav pride user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

17.06.2008, 11:24

clock-img

Anonimen

Boljše, da boš v dilemi za katero se naj odločiš, kot pa da te v nobeni ne vzamejo.

clock-img

17.06.2008, 11:25

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

IZVIRNO SPOROČILO: roda17

Boljše, da boš v dilemi za katero se naj odločiš, kot pa da te v nobeni ne vzamejo.

to je tudi res, samo kaj naj jim rečem, da počakajo vsaj 3 dni, da bom zares vedla na čem sem? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

17.06.2008, 11:27

clock-img

Anonimen

Saj ne rabiš takoj odgovorit al sprejmeš al ne. Preden bodo oni pogodbo in vse skupej spisal bo trajaluser posted image

clock-img

17.06.2008, 11:28

clock-img

Anonimen

Se strinjam s Karin. Tebi pa želim, da bi končno dobila službo, ki si jo želiš.
Držim pestiuser posted image

clock-img

17.06.2008, 11:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Samo kaj naj nardim, če si to službo za katero sem imela danes razgovor bolj želim, me pa slučajno jutri vzamejo tam??

No, s tem se boš obremenjevala, kot ti bosta službi ponujeni. Ne obremenjuj se na rezervouser posted image

Drugače pa držim pesti - boljše se je odločat med dvema kot pa sploh ne imeti priložnosti

clock-img

17.06.2008, 18:27

clock-img

Anonimen

Pocakaj da ce-ji odpadejo....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem