cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spet dohodnina

clock-img

14.04.2007, 07:54

clock-img

usa

pencil-img

228

pozdravljene
sem malo tečna s tem ampak zanima me ali ste že vsi dobili dohodninske napovedi,kajti jaz jo še nisem dobila in ne vem ali naj še čakam ali jo grem iskati na davčno.
lp

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

clock-img

14.04.2007, 08:30

clock-img

paris

pencil-img

1304

Ti kar pojdi na davčno in vprašaj. Se mi zdi, da naj bi že  vsi dobili. Zgleda, da nisi imela obdavčljivih dohodkov. Nekatere izpostave so pošiljale tudi prazne napovedi, nekatere pa ne. Ampak ni nobene panike, čas imaš do konca aprila.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

14.04.2007, 12:45

clock-img

Anonimen

Če je nisi dobila do konca marca, je ne čakaj, ker ti je ne bojo poslali. Boš morala sama kupit obrazec in ga izpolnit in poslat. Načeloma sicer niso pošiljali le tistim, ki ne rabijo oddajat, vendar pa to ni pravilo, saj niso poslali tudi nekaterim tistim, za katere niso dobili podatkov od izplačevalcev dohodkov. Sicer pa, jaz bi v vsakem primeru oddala napoved, tudi če ne bi zaslužila do tistega limita, ko je treba napoved oddati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem