writing-img

spet internet...

clock-img

12.07.2005, 20:56

clock-img

malecka

pencil-img

1665

ja vidim, da ste po mojem včerajšnjem odhodu veliko debatirale o internetu. Sedaj pa me zanima nekaj kako se pride do kabelskega?:zmeden:

in še ena stvar imam šoloobveznega otroka 3r./8 l., ali lahko prek otroka surfaš ceneje?

upam, da nisem preveč zatežena:(

clock-img

12.07.2005, 21:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Do kabelskega prideš le če imaš že priključeno kabelsko na TV. Če tega nimaš je možnost preko telefonskega priključka. Za otroke ne vem, ampak pomoje da ne, vem da imajo popuste študenti.:zmeden2:

clock-img

12.07.2005, 21:10

clock-img

Pia73

pencil-img

4176

Za šoloobvezne otroke je cenejša naročnina preko ADSL-ja, preko kabla pa ne.

baguska WB!!!

clock-img

12.07.2005, 21:11

clock-img

corfu

pencil-img

3829

popust velja na otroke, pogoj je, da so šoloobvezni, dostaviš potrdilo o šolanju.

clock-img

12.07.2005, 21:14

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

nas je 1/9 letke pa smo ga uveljavljali.samo potrdilo rabis iz sole!:bravo:

clock-img

12.07.2005, 21:26

clock-img

snorlax

pencil-img

2574

Če imaš kabelsko, pokličeš operaterja in se pozanimaš o možnosti priključitve interneta. Cena je odvisna od paketa oz. hitrosti prenosa. Modem je pa zunanji in je nekajkrat dražji od notranjega. Za ADSL pa ne vem.

L.p.:)

clock-img

12.07.2005, 21:27

clock-img

india

pencil-img

5342

Oja, tudi za šolske otroke lahko dobiš potrdilo, mi smo šli potem na Arnes, le pretok je tako zanič, da je grozno!
Potem pa smo to zanemarli in smo ostali kar na navadnem kabelskem, se pravi Trierinem računu!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem