writing-img

spet jaz-nujno!!!!

clock-img

19.12.2005, 12:09

clock-img

dadica

pencil-img

556

zanima me samo če je katera med popadki ko jo je zgrabilo bruhala?Kajti jaz imam spet iste napade kot v petek s tem da bruham in imam drisko.pa kličem k G in mi reče idite se pokazat v porodnišnico, v porodnišnici pa mi rečejo naj grem k moji G!
kaj bi naredile!

hvala za pomoč

clock-img

19.12.2005, 12:16

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jst bi šla v porodnišnico-kr  takoj! Sem pa slišala in brala, da se lahko pred porodom pojavi driska in bruhanje! Tako da jaz bi na tvojem mestu šla v porodnišnico pa naj pogledajo kaj se dogaja!

clock-img

19.12.2005, 12:17

clock-img

Anonimen

Jaz pa mislim, da bi to bila lahko kakšna trebušna gripa, če bruhaš in imaš drisko. Je v petek samo nakazala svoj prihod, danes pa te je konkretno udarila. Pa idi kar v porodnišnico in prosi, naj naredijo CTG, da vsaj vidijo, če to so popadki ali ne.

Vso srečo!

clock-img

19.12.2005, 12:18

clock-img

Marina_

pencil-img

1195

Dadica imam občutek da boš danes šla po tvojga otročičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim da je to to-pojdi se kar v porodnišnico pokazat
Pa

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

clock-img

19.12.2005, 12:19

clock-img

mojcadamijan

pencil-img

246

Kaj še čakaš pojdi že v porodnišnico

clock-img

19.12.2005, 13:04

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Jaz bi šla k G, če te on/a pošlje v porodnišnico, pa pojdi, da vidiš kaj sploh je. Pa kr hitro...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem