writing-img

spet malo o hrani...

clock-img

22.06.2005, 15:44

clock-img

ticko

pencil-img

74

Živijo punce!

Dons je bla patronažna pri meni in mi je rekla, da dam lahko zvečer že malemu riževe paholice z adaptiranim mlekom za večejo.
Papava pa že sadje in zelenjavo cca. 3 tedne.

koliko predlagate, da mu dam za večerjo??? Poje mi vse, kar mu dam, četudi mu skuham samo bučke bo pa samo bučke papcal, res ni zbirčen pobček tale mali moj. (ja, zaenkrat...)

Torej, zavrem vodo in mu dam za papcat po žlički????

Hvala za kakšen morebiten odgovor!:bravo:

LP:rozica::rozica::kuza::miska::muca:

clock-img

22.06.2005, 15:56

clock-img

Anonimen

ne vem kok je star. midve sva začele z gosto hrano pri 4. mescih in pri 6. mescih mi je rekla patronažna nej poje cca 2 deci. in tut je, pa prej bi tut že ona tolk pojedla sam sem ji en čas dajala tko po en deci pol pa skos več

lp, lara

clock-img

22.06.2005, 16:11

clock-img

**Petra**

pencil-img

1351

Za večerjo mu lahk daš kakšno kašico po žlički. Me smo na začetku jedle kašico (Hipp, Milupa), potem pa sem opazla, da je moja mala bučka preveč lena za papcat zvečer, verjetn je že utrujena, in ji bolj odgovarja flaša, notr pa zamešam rižolitnota. Drgač pa kašo lahk daš komot pop al pa kdaj čez dan.

clock-img

22.06.2005, 22:00

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz sem se držala navodil na embalaži Hippa. Mislim, da sem začela z 50 ml tekočine + .... žlic kaše.

:muca:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem