writing-img

spet marela

clock-img

16.03.2005, 09:52

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

Ali katera ve, kakšni so tile vozički? Rada bi kupila nekaj praktičnega za v avto kot drugi voziček, ne predrago, ampak da ni čist šlampast. Našla sem te spodaj, pa ne vem kakšni so:zmeden2:

http://www.enakupi.com/zaotroke/otroski-vozicki08.html

clock-img

16.03.2005, 13:00

clock-img

Mateja17

pencil-img

121

Zgledajo kar vredu. Tudi mene zanimajo komentarji. Predvsem me zanima, kako se obnese držalo za noge.

lp,
Mateja

clock-img

16.03.2005, 15:53

clock-img

ZVEZDICA 22

pencil-img

127

Pozdravček!

Jaz sem enega izmed vozičkov na 4 strani ravno pred tednom naročila, ampak ga še zaenkrat nisem dobila.Videla pasem te vozičke v trgovini in so zelo dobri.Če pa želiš se lahko oglasiš v Brežicah na Valvasorjevi in ga kupiš tam, saj jih imajo še več na izbiro!

BY,BY!

clock-img

17.03.2005, 08:01

clock-img

LUBA

pencil-img

5

Se ti moram prav zahvalit za ta naslov. Ravno včeraj sem gledala eno marelo zdaj sem jo pa našla tudi na tej spletni strani in je kar 10.000 SIT cenejša kot v trgovini. Je pa ista ker sem gledala papirje v trgovini in so jo dobili iz Brežic. Jaz sem gledala te marele na str.3 in so super. Jo bom kar lepo naročila.

LP :sloncek:

clock-img

17.03.2005, 08:07

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

res nizka cena sam men niso všeč:zmeden2:

clock-img

18.03.2005, 20:07

clock-img

Anonimen

a lohk sam prašam kok se da naklon pri teh vozičkih nastavt..a gre v recimo skor ležeči?

lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem