cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spet nosečka:))

clock-img

24.11.2013, 16:49

clock-img

supermamy

pencil-img

18

Evo sem nova in ker sem že pozabila kako to gre..sem se vključila na Ringaraja..Noseča sem tretjič, seuser posted image dem let po drugem otroku..user posted image user posted image

clock-img

24.11.2013, 20:52

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

sedem let razlike - oh, to je pa res skoraj kot prvič user posted image

clock-img

25.11.2013, 08:10

clock-img

supermamy

pencil-img

18

ja res se počutim kot da je prvič..vse je zame novo..user posted image , zato sem pa morala zaviti na ringaraja, da obnovim:))

clock-img

25.11.2013, 08:48

clock-img

latka

pencil-img

1381

Pri nas pa po 9 letih od prvega poroda pričakujemo dvojčke. Smo že pri koncu, v 38. tednu.user posted image

clock-img

25.11.2013, 11:52

clock-img

nyna84

pencil-img

1320

IZVIRNO SPOROČILO: supermamy

ja res se počutim kot da je prvič..vse je zame novo..user posted image , zato sem pa morala zaviti na ringaraja, da obnovim:))

Meni se že po petih letih zdi kot da je prvič. user posted image

clock-img

25.11.2013, 14:52

clock-img

supermamy

pencil-img

18

haha,jaz sem komaj na začetku,upam da bo vse ok,čakamo na prvi pregled pri ginekologu..pa ve?Dvojčki..ojoj..to pa je zalogajuser posted image

clock-img

30.11.2013, 21:39

clock-img

Mačkon88

pencil-img

4

Vse lepo vam želim nosečke...upam, da tudi mene kmalu razveseli kakšen plusekuser posted image

Otroška spletna trgovina z oblačili
www.mackon.si

clock-img

30.11.2013, 22:35

clock-img

3Sonček3

pencil-img

2098

IZVIRNO SPOROČILO: latka

Pri nas pa po 9 letih od prvega poroda pričakujemo dvojčke. Smo že pri koncu, v 38. tednu.user posted image

Uau dvojčki pa tko dolg zadržali not to si res zasluži pohvale. Vse dobro vam želim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem