writing-img

spet o kopalkah

clock-img

13.06.2008, 22:24

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Tudi meni, če pomagate prosim z nasveti za kopalke. Moj problem so pršuti (stegna), ki so bolj močna. Od pasa gor sem povprečna-malo trebuščka, prsi 80a (ne stojijo več kot pred porodom). Kar sem do sedaj probala, mi ni bilo všeč.  Najraje bi si dala eno vrečo od pasa do kolen.user posted image

clock-img

13.06.2008, 22:25

clock-img

Anonimen

Kar sem do sedaj probala, mi ni bilo všeč.  Najraje bi si dala eno vrečo od pasa do kolen.user posted image

tudi to je moderno user posted image .

pareo, al kako se ze rece.

clock-img

13.06.2008, 22:27

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Za po plaži, ma ne za v morje

clock-img

13.06.2008, 22:28

clock-img

Anonimen

saj v morju te nihce ne vidi...user posted image

drugace pa prva vrsta na plazi, odvrzes pareo in skok v morje :),.

samo tko, btw. a mislite, da vas na plazi res vsi gledajo, kaksno postavo imate?

clock-img

13.06.2008, 22:44

clock-img

tanja75

pencil-img

162

Ta faza je že zdavnaj mimo. Pomembno je samo, da se jaz počutim ok.user posted image

clock-img

14.06.2008, 08:17

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: tanja75

Tudi meni, če pomagate prosim z nasveti za kopalke. Moj problem so pršuti (stegna), ki so bolj močna. Od pasa gor sem povprečna-malo trebuščka, prsi 80a (ne stojijo več kot pred porodom). Kar sem do sedaj probala, mi ni bilo všeč.  Najraje bi si dala eno vrečo od pasa do kolen.user posted image

Moj mož prav rad pogleda za takimi,tako da vrjemi da je še takih,ki te bodo radi pogledali.Tista kiklica pa se mi zdi da vse samo še povečauser posted image

clock-img

14.06.2008, 08:18

clock-img

TRIŠ

pencil-img

3225

IZVIRNO SPOROČILO: tanja75

Ta faza je že zdavnaj mimo. Pomembno je samo, da se jaz počutim ok.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tako se govori.Se podpišemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem