writing-img

spet poganjalec

clock-img

24.05.2006, 06:56

clock-img

Anonimen

A ima katera tega? Kakšna je kakovost? A zdrži kakšno leto?  Prosim za več informacij.

clock-img

24.05.2006, 07:08

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moj sin je star 7,5 let in se s svojimi 40 kg še vedno fura z njim. user posted image

Tako, da če se sprašuješ, ali bo zdržal leto dni, ti ga priporočam.user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

24.05.2006, 07:54

clock-img

Geja

pencil-img

374

Jaz sem ga kupila v Baby centru ko je bil v akciji za tam nekje 3 jurje se mi zdi... in mislim da je defenitivno vreden tega denarja....
ko gledam sosedove otroke je poganjalec nekaj boljšega... zelo dolgo ga bo uporabljal...tako kot je napisala lelaval, ga ima njen sin še vedno in to pri 7 letih...

čau,čau
Geja

clock-img

24.05.2006, 09:37

clock-img

Anonimen

http://www.brundi.com/brundi/catalogue/c5837/c5838/c5839/p72596
Mislila sem na tega, če ima katera.

< Sporočilo je popravil CAMPEK -- 24.5.2006 9:38:07 >

clock-img

26.05.2006, 00:00

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Mi imamo tega - že dobre pol leta. Izgleda kot nov, je pa res manj v uporabi, ker se malika ne more ločiti od ta starega (z volanom). Ko pa pridejo kakšni obiski, se pa tud po dva gor spravita. Jaz nimam pripomb.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem