writing-img

spet sem radovedna ! :)

clock-img

23.05.2005, 17:36

clock-img

naja78

pencil-img

2169

hajlo.
punce rabim eno razlago.G mi je dal za 1 mesec klomifen od 5-9 dne ciklusa,2x na dan.
kao en hormonski test!namreč povišan imam fsh-kar nakazuje hipofunkcijo ovarijev-se pravi ni O-:zmeden:,čudno po vseh teh BT,redni :hudicek:,itd...nikol si nebi mislila!
malo je nad mejo prolaktin in lh hormon!!

kaj mislite,da bo g tako videl da mi hormoni upadajo al kaj???:zmeden:
zakaj samo za 1 mesec???pomoje si misli,da tkoin tko nav nič pomagalo!!!zato mi je čudno 1 mesec zakaj mi ni dal 3!!!

jojj težim,ampak razgnal me bo zakaj tako!!!

katere ste bile na istem???je bilo uspešno???

clock-img

24.05.2005, 09:30

clock-img

girly

pencil-img

951

jst sicer nimam teh izkušenj, samo mogoče, ti bo po tem mesecu spet pregledal hormone :zmeden2: in bo vidu, če se je stanje popravilo in ti bo potem dal še za 2 meseca...zakaj pa nisi prašala?

clock-img

24.05.2005, 14:07

clock-img

Mediteranka

pencil-img

70

Nimam pojma. Meni jih je G. dala za 3 mesece pa kljub vsemu ni uspeha. No, ta tretji mesec še čakam na rezultat neklje med 1.6. in 5.6. Sicer pa je različno od ženske do ženske - ker so telesa in ciklusi različni, so tudi terapije različne. Preveri pri svojem G., da ti bodo stvari bolj jasne. Pa veliko sreče!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem