writing-img

spet test - CB

clock-img

29.09.2008, 11:44

clock-img

cofk

pencil-img

85

danes sem naredila test cb, ki je sprva pokazal - . sedaj, čez kakšne pol ure pa se vidi čisto švoh +, komaj da se vidi...
vem da po 10 minutah rezultat ni več veljaven...ampak se je kateri zgodilo isto in je bla potem user posted image ?

clock-img

29.09.2008, 11:45

clock-img

Anonimen

Tudi po 10 minutah je test veljaven

clock-img

29.09.2008, 11:47

clock-img

janapan

pencil-img

823

meni je cb pokazal na začetku fuul rahlo črtico - probaj kakšen drugi test oziroma počakaj še kakšen dan dva in če je bo bolj vidno.

clock-img

clock-img

janapan

pencil-img

823

po pol ure mislim da ni več verodostojen

clock-img

clock-img

Anonimen

Delaj test baby check mini in ne CB

clock-img

29.09.2008, 13:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

V navodilih piše, da po 10 minutah ni več veljaven in iz moje izkušnje to drži. Je bil - in čez kakšne pol ure se mi je zdelo, da vidim rahel plus. Nisem bila noseča.

clock-img

29.09.2008, 14:09

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Delaj test baby check mini in ne CB

zakaj že?

clock-img

29.09.2008, 14:22

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Po moje tudi ni veljaven. In zakaj Bc in ne CB. Je CB bolj točen.

clock-img

29.09.2008, 14:25

clock-img

Anonimen

dreamhorse ne klati neumnosti.
da je CB bolj točen.
Kar ni res.
Vsi testi so enako zanesljivi in CB ni izjema.
Zakaj baby check?
Zato,ker prej reagira na "nosečniški" hormon kot CB

clock-img

29.09.2008, 14:30

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

No, tebi se morda zdi neumnost, meni je moj Cb pač pokazal + .
Tebi neumnost, meni pa samo izkušnja.

clock-img

29.09.2008, 14:33

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

anonimna, veliko puncam tukaj je ravno baby  check zatajil..
naj bi bil CB najbolj zanesljiv, ni pa 100 %.
sicer pa , vsaka ima pravico izbrati test, za katerega misli, da je zanjo najboljši oz cenovno najbolj ugoden..

clock-img

29.09.2008, 14:40

clock-img

Gwendolen

pencil-img

923

Zakaj vedno, ko kdo koga žali oziroma ponižuje, obkljuka "anonimen uporabnik"? Otročje. Jaz povem, kar mislim pod svojim nickom. Itak nihče ne ve, kdo sem in se mi zdi smešno, da bi se v virtuali pretvarjala, da sem nekaj, kar nisem. You either like me and my opinions or not. Nobenega ne silim.

Dreamhorse, ne sekiraj se, pa čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

BC je pa ravno meni zatajil. Oglejte si moj album.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

clock-img

29.09.2008, 14:42

clock-img

Anonimen

Gwendolen,če hočeš vedeti kdo sem,pa vprašaj.
Se ne skrivam.
Vedno ko je možnost odg. pod anonimno-zakaj pa ne.
če ti je všeč ali pa ne ;)
In kje vidiš da sem koga poniževala.
najprej preberi poste potem pa komentiraj

clock-img

29.09.2008, 14:43

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

gwenodolen, tudi meni ni jasno, zakaj se nekateri skrivajo za svojimi imeni user posted image user posted image user posted image

ja, ko sem govorila o zatajitvi testov, sem se med drugim spomnila ravno na tebe, ker sem spremljala debato o tem...boga...si ne predstavljam, kako ti je bilo potem, ko si dobila user posted image user posted image

clock-img

29.09.2008, 14:45

clock-img

Anonimen

ursa kot sem zapisala,če te zanima kdo sem,me vprašaj,pa ti povem.

clock-img

29.09.2008, 14:46

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

kdo si user posted image

clock-img

29.09.2008, 14:49

clock-img

Gwendolen

pencil-img

923

Da rečeš, da nekdo "klati neumnosti" je zame poniževanje. Tako pač jaz to vzamem.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

clock-img

29.09.2008, 16:11

clock-img

TinaV*

pencil-img

2850

uh da so vsi testi isti pa res nebo drzalo....ker sem prvo kupila neko sr user posted image  ki je pokazal - ,za tem pa 3 CB pa vsi + pokazali,potem pa sem se potrdila dodatno pri ginekologu....za 3 tedne bomo pa zibali,ce ne ze prej

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

clock-img

30.09.2008, 09:37

clock-img

sensi

pencil-img

187

cofk,kolko ti pa že zamuja?
Kaj pa druge po kolikem času izostanka menstruacije so vam testi pokazali +?
Na eni temi smo že nekaj komentirale,pa me zanimajo še vaše iskušnje.
Meni zamuja 7 dan,sam iz trme še ne bom delala testa.Mi je pa enkrat po 14 dneh zamude BC pokazal rahli +,5 min za tem pa evo ti user posted image .Takoj za tem pa spet minus.Tko,da je s temi testi včasih res bog pomagi,že tko sem včasih že čisto "nora" od vsega pol pa še testi en + drugi - ,M pa ne šmirgla nobenega in lepo priteče.

Upanje umre zadnje.

clock-img

30.09.2008, 14:49

clock-img

R777

pencil-img

48

No, ko smo že pri testih.....

Meni M ne zamuja. NE pričakujem je najprej v petek in najkasneje v ponedeljek, 6.10.

Teste delam iz firbca in spremljam vse, kar se dogaja.

Danes sem naredila z ISTIM URINOM 3 različne teste in rezultat je naslednji:

ROMED kasetni test ( kupila v lekarni, cena = 1,40 eur) = že v 5.minutah rahla T črtica = +

First sign-duo in mini BC (kupljena v DM) = negativno!!! Niti rahle črtice ni!!!NIČ!!!

In, kaj zdaj?!?!?!user posted image user posted image user posted image

Moje počutje in prepričanje = sem user posted image .

Zakaj takšna razlika?????

Mogoče nas proizvajalci okoli prenašajo????? NE VEM!!!

In ni važno......

Če je user posted image , jo noben trgovec ne more vzeti!!! In če je z user posted image  vse OK, ni važno, kaj pravijo testi!

(((Čeprav je vse skupaj s temi testi en velik ŠIIITTT!!!)))

clock-img

30.09.2008, 19:26

clock-img

Anonimen

Jaz sam neki povem..sem mela tud velike probleme s temi testi.. mestro bi morala dobit v petek. Pa sem test delala potem v torek- z First sign pa -, pa pol v četrtek spet,z istim- spet negativno. Potem pa CB pa se nista okenca nič obarvala (premalo urina)- pa sem tega ISTEGA uporabila, pa je pokazal +. Naslednji dan, v petek- točno en teden od zaostanka menstre- pa CB +.
In sem bla pri gin- in je lepo rekla..test lahk pokaže komaj po 3 tednih od zanositve... in prav zaradi tega, so bli trikrat negativno, in potem pozitiven. Ampak žal neusojeno!

clock-img

30.09.2008, 20:59

clock-img

TIAPIA

pencil-img

32

Glede testovuser posted image user posted image , sploh ne vem kaj naj rečem, tolk sem razočarana glede testov.
Imam zelo neredno user posted image in sem delala najprej en test , bila zelo rahla črtica, delam drugi test spet zelo rahla črtica, delam tretjič test spet zelo rahla črtica, sem dobilauser posted image pa sem si mislila mogoče je vse skup propadlo, ampak sem čez nekaj dni zaradi firbca naredila spet dva testa enga zvečer in enga popoldne sta bili spet dve črtici res da švoh ampak se je videlo. To je bil BC.user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 13:40

clock-img

Maxy

pencil-img

144

Pozdravljena, po moje pa si user posted image . Pr men je blo podobno. Najprej sem en dan pred pričakovano user posted image delela BC, in je bila druga črtica vidna le pod močno svetlobo - npr. ko sem ga postavila na okno. Pol pa mi je v lekarni rekla naj probam čez dva dni, in CB je pokalazal rahel plusek. Pa sem res bla. Tko da držim pesti. Mislim, da je CB kar točen.

clock-img

01.10.2008, 15:02

clock-img

cofk

pencil-img

85

hvala za vse vaše odgovore. res ne vem kaj naj si mislim pr teh testih... sedaj, po nekaj dneh se na tistem cb-ju prow lepo vidi +. ampak kaj, ko je rezultat veljaven le 10 min, takrat pa + ni blo... ubistvu se vidi sedaj ko se je test "posušil".
bom nasledni tedn ponovila test in vam sporočim rezultat :)

clock-img

01.10.2008, 16:13

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Glede testov;
jaz sem uporabila pri ugotavljanju nosečnosti teste različnih proizvajalcev pa mi nobeden ni zatajil. Vsi so kazali točno.

Je pa res nekateri imamo boljše izkušnje z enimi in drugi z drugimi. Tak, da se je brez zveze o tem prepirat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem