writing-img

spet uneta ušesa

clock-img

02.04.2008, 10:21

clock-img

Anonimen

dajte mi povedat kaj vse počnete ko mate uneta ušesa...jaz imam že kr nekaj časa (skoraj 1,5 leta) vsake tolko uneta ušesa...jutri grem spet na ORL...boli me pa za ****...

clock-img

02.04.2008, 10:33

clock-img

srki

pencil-img

9222

Misliš, katera zdravila? Saj ti jih zdravnik predpiše. Ali si mislila, kaj delamo medtem, ko nas bolijo ušesa?

Saj na ORL so neki strokovnjaki, bodo že vedeli,  kako in kaj .

clock-img

02.04.2008, 10:34

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

jaz sem imela pred časom vnetje desnega ušesa, sem šla k zdravnici in mi je dala amoksiklav. Bolelo pa je za crknit. In čim prej idi, ker se lahko razširi na kako že, srednje uho, in tisto še bolj boli.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

02.04.2008, 11:58

clock-img

Anonimen

dala mi antibijotike ker mam 3/4 ušesa zamašenga...da nemore niti not pogledat...sploh ne vem s kom naj si lajšam bolečine...ker bi se kr drla...

clock-img

02.04.2008, 12:03

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Kafra ful pomaga proti bolečinam zaradi vnetja ušesa. Po moje jo kupiš v lekarni. To so taki kristalčki, ki jih daš na vatko in potem v uho.

clock-img

02.04.2008, 12:07

clock-img

Anonimen

samo da ni pol še slabše...user posted image

clock-img

02.04.2008, 12:16

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: LAmama

samo da ni pol še slabše...user posted image

Po mojem da ne.

clock-img

02.04.2008, 12:23

clock-img

Anonimen

bom rekla mojmu če gre iskat ko pride...sedaj si bom dala termofor gor...

clock-img

02.04.2008, 12:49

clock-img

Eva*

pencil-img

352

Ali ste probali z ušesnikom, nekateri pa ravijo z alojo vero, za drugo sicer nevem, prva pa pomaga....

Iz mesnatega lista izstisneš sok, daš v uho in pokriješ z vatko. To je vse user posted image

Na deževni dan, nama je zasijalo sonce!

clock-img

02.04.2008, 17:11

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

Sama sicer nikoli nisem imela 'konkretnega' vnetja ušesa, vedno se mi je nekje na sredi ustavilo (blaga bolečina, zamašno uho).
Ko sem najprej začutila da bi lahko nekaj bilo, sem spirala uho s toplim parafinskim oljem (priporočili v lekarni). Če ni minilo, pa na vrt po netresk, par kapljic na vato, pa je bilo po nekaj dneh (treh ponavadi) dobro (bolečine so izginile). Ne vem kako pa ta domača zdravila delujejo v primerih hudih vnetij, kot ga imaš ti.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem