writing-img

spet zobki

clock-img

09.11.2010, 14:48

clock-img

leo**tia

pencil-img

879

kot sem že pisala imamo probleme s kariesom(20meseci)....prvo je bil karies na zgornjih 1..zobozdravnica ni nič hotela mazat,danes smo prišli od zubarja(komaj da nas je vzela)in ima že na zgornjih 2jkah kariesuser posted image user posted image kljub umivanju 3krat na danuser posted image ....ne vem več kaj naj,nebi rada da ima zobe kot sosedina dvojčka-vse zgornje razžrte,..................in vem da sem jaz kriva ker sem ji dovolila ponoč imeti flašo,ampak sicer nismo spali...........in odsvetovala nam je krtačo na baterije,sicer smo s to ščetkali,ampak baje ni ok,,,,zdaj pa ne vem...in tako dolgo sem sitnarila daji je vsaj z nekim namazala zobke,in bove zdaj 1mesečno hodile na premaze

clock-img

09.11.2010, 15:47

clock-img

mini86

pencil-img

6050

kako pa zgleda sploh karies

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

10.11.2010, 17:08

clock-img

Maya80

pencil-img

134

Naš je imel pri petnajstih mesecih od osmih zobkov zgoraj na šestih karies. Potem smo pol leta vsak mesec hodili na mazanje in mu je pomagalo (takrat se ni širilo).  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem