writing-img

spi, ko bi naj bedel

clock-img

19.11.2004, 18:40

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kaj naredite, ko se bejbiju malo pobrka urnik? Vasja hodi drugače spat okoli sedmih, kar pomeni, da ga kopava okoli šestih, pol sedmih. Ponavadi je buden od petih naprej. Danes pa je takrat šele zaspal in še vedno spi.:muca:

To se je naredilo že enkrat prej in sva ga ob pol sedmih zbudila - s tem sva (smotana starša) dosegla samo, da se je eno uro drl:hudicek:. Zdaj ga bom pustila spat (atija ni, da bi še on povedal mnenje) in upala, da ga ne bo ponoči sračkal:ups:.

Naj še povem, da sicer s spanjem nimamo problemov (trkam, trkam...:) ).

clock-img

19.11.2004, 19:11

clock-img

zoli

pencil-img

50

čao.
Jaz bi ga pustila spat.Mi hodimo spat okrog pol 9-do 9.Proces s kopanjem in hranjenjem začenjamo eno uro prej.Tudi meni se zgodi,da mi včasih zaspi,tako,da se zbudi šele okrog 8ih.Takrat potem opravimo malo daljše kopanje(ponavadi grem jaz z njo.),malo masaže,pa je kar hitro tako utrujena,da ji okice kar same skupaj zlezejo.
:muca:

clock-img

19.11.2004, 19:24

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sem ga pustila in se je zbudil ob sedmih. Ati je tudi že doma, tak da ga bova probala fajn utrudit:)-!

clock-img

20.11.2004, 14:58

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz svojega pustim da od 18 do 20 spi potem ga zbudim se mal igrava pol ga ob 21.30 skopam nahranim in spi celo noč. Manj mi spi podnevi bolj spi ponoči ter več časa dam ga spat le takrat ko je že res siten sicer pa spi le po 15 minutk na dan

clock-img

20.11.2004, 15:05

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Je bilo čisto vseeno, da je šel spat dve uri kasneje - zbudil se je točno ob svoji normalni uri.:)-

Pri našem je pa ravno obratno kot pri tebi, Kimi. Več ko spi podnevi, bolje spi ponoči.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem