cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spi dete, spi

clock-img

30.07.2007, 09:26

clock-img

petrinja

pencil-img

440

zanima me, ali je katera prebrala to knjigo, in če njena metoda za uspavanje sploh deluje, ko tako zagotavlja, da uspeh je.user posted image

lp, petra

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

clock-img

30.07.2007, 12:14

clock-img

tt79

pencil-img

541

Pri nas je uspelouser posted image user posted image user posted image

Samo moreš imet trdo voljo....

Najbolje si je v glavo vbit, da otroku ni nič hudega, da je tako prav za njega in vaju, pa bo šlo.

Nam je uspelo v 10 dneh, 3 dni pa smo imeli krizo....user posted image

clock-img

30.07.2007, 13:48

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Kakšna knjiga pa je to?

In kakšen način uspavanja je?

clock-img

30.07.2007, 15:07

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

IZVIRNO SPOROČILO: tt79

Najbolje si je v glavo vbit, da otroku ni nič hudega, da je tako prav za njega in vaju, pa bo šlo.

Meni se to, da otrok zaspi v obupu, da ni nikogar, ki bi ga potolažil, ne zdi nekaj, kar bi bilo "nič hudega".
Meni se je zdela metoda prekruta. Vojaški dril.
Veliko bolj mi je všeč metoda E. Pantley, Otroško spanje brez joka v spanje.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

30.07.2007, 15:53

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Veliko sem prebrala o tej metodi in ne vem, če bi meni to uspelo. Mislim prav meni. Ne vem, če bi bila sposobna pustiti svojo malo, da joka iz obupa, ker ni nikogar. Čeprav ponoči, ko se že n-ič vstanem in grem do posteljice, si včasih rečem, eh jutri jo bom pa pustila jokat! user posted image Pa ne morem.

clock-img

30.07.2007, 16:37

clock-img

ajja

pencil-img

513

Sem jo prebrala pa mi ni všeč. Jaz ne morem mojega fanta pustiti, da joka v nedogled. Ga je pa moj M naučil zaspati samega po nekoliko modificirani metodi iz te knjige. Malega je pustil v posteljici, ni ga dvigal, vendar je bil ves čas zraven in mu prigovarjal, ko je bilo najhuje pa ga je v posteljici božal. Pri nas je to delovalo pa niti dolgo časa ni rabil, da je zaspal sam (nekako po treh dneh), poleg tega pa sploh ni bilo veliko joka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem