mene pa zanima, ali je katera poskusila z uspavanjem po knjigi Si dete, spi... Ali je možno da je ta metoda učinkovita ??
Mi spimo katastrofalno, skoraj nič. Moj sonček je pokonci vsako uro in se dere. Takrat sem si prebrala knjigo otroško spanje brez joka in sem poskusila. Moram pa povedat, da se je takrat zadeva z zibanjem še poslabšala. Odkar ga nosimo samo po rokah in smo z njim 24 ur na dan, so noči tudi krajše. Jaz tako ne morem več, vsak človek rabi spanje. Je pa star 6 mesecev in pol.
IZVIRNO SPOROČILO: Tato
Jaz tako ne morem več, vsak človek rabi spanje. Je pa star 6 mesecev in pol.
Te popolnoma razumem. Tudi jaz sem pri teh mesecih rekla, da ne morem več, da rabim spanje, potem se pa kar nekako privadiš (saj ne vem, ali bi se smejala, ali jokala

). Sedaj bo stara 14 mesecev, pa nismo še niti blizu temu, da bi prespali noč - če vstanemo 4x, smo ful ful

.
Kar se pa tiče omenjene knjige, ti pa žal na morem pomagati. Moram pa reči, da kadar koli sem šla kaj brati in se ravnala po tem, sem dobila občutek, da se je situacija še poslabšala. Še najbolje je, če se oborožim z veliko ljubezni, potrpežljivosti in energije ter ravnam po svojem občutku.