writing-img

spletna izposojevalnica igrač

clock-img

21.01.2009, 19:21

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Kaj pravite o tem, da bi imeli tudi pri nas izposojevalnico igrač kot je recimo tale: http://www.babyplays.comletna
Bi bili pripravljeni recimo plačat mesečno članarino za določeno število igrač na izposojo?
Mi si redno sicer izposojamo igrače v eni od ljubljanskih knjižnic, se pa mi je porodila takšna poslovna ideja.
Hvala za mnenje!

clock-img

21.01.2009, 19:22

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

Se opravičujem, sem se zatipkala, tole je pravi naslov:
http://www.babyplays.com

clock-img

21.01.2009, 19:30

clock-img

Anonimen

Po moje to sploh ni slaba ideja, kot je znano vsem mamicam, se otroci kar hitro naveličajo igrač, in si kmalu zaželijo novih, "stare" pa ponavadi obležijo v kotu ali zaboju med ostalimi igračami.

Pametna poslovna idejauser posted image

clock-img

21.01.2009, 19:31

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12
Bi bili pripravljeni recimo plačat mesečno članarino za določeno število igrač na izposojo?

Ne. Iz higienskih razlogov si igrač ne izposojamo.

clock-img

21.01.2009, 19:42

clock-img

jajula

pencil-img

1191

bi, odvisno od ponudbe in mesečne najemnine

clock-img

21.01.2009, 20:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Ne. Iz higienskih razlogov si igrač ne izposojamo.

Enako mislim!

< Sporočilo je popravil *Angelina* -- 21.1.2009 20:14:24 >

clock-img

21.01.2009, 20:16

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Ne zaradi higienskih razlogov, ampak, ker si igrač pač ne izposojam. Nisem nikoli razmišljala o tem, da bi si jih. Kar se mi je zdelo vredno, da otrok ima, sem tudi kupila. Če pa bi se to razvilo, bi pa z veseljem kakšno posodila. Ali podarila. 

clock-img

21.01.2009, 20:18

clock-img

Anonimen

clock-img

21.01.2009, 20:24

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

igrače bi bile dezinficirane in očiščene pred vsako nadaljno izposojo..tudi v knjižnici, kjer si jih mi izposojamo, jih očistijo (čeprav jih mi doma še enkrat razkužimo)
kakšna pa bi bila po vašem sprejemljiva mesečna članarina? Recimo, da bi bila ponudba igrač široka-tudi kolesa kot like a bike, pa sanke za pozimi, drsalke...pa družabne igre...

clock-img

21.01.2009, 20:41

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: ksenija12

igrače bi bile dezinficirane in očiščene pred vsako nadaljno izposojo..tudi v knjižnici, kjer si jih mi izposojamo, jih očistijo (čeprav jih mi doma še enkrat razkužimo)
kakšna pa bi bila po vašem sprejemljiva mesečna članarina? Recimo, da bi bila ponudba igrač široka-tudi kolesa kot like a bike, pa sanke za pozimi, drsalke...pa družabne igre...

Ampak, a računaš tudi na to, da bi začetni kapital, potreben za takšno dejavnost bil ogromen?

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

21.01.2009, 21:06

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Dvomim da bi kaj takega uporabljali.

clock-img

22.01.2009, 11:57

clock-img

romy

pencil-img

580

Jaz si tudi nebi sposodila igrač.

Mi gre kar na user posted image user posted image user posted image  če samo pomislim na to.

clock-img

22.01.2009, 17:35

clock-img

livia

pencil-img

2395

Evo, ravno like a bike in take stvari bi si sposodila, da bi videla, če bi bile našima interesantne, potem pa kupila.
Kolesa, smuči, sani, drsalke, rolke,....
Tudi kake lesene didaktične igrače, pa družabne igre,....
Sposojala bi si jih bolj z namenom, da vidim če so za kaj predno bi jih kupila.

clock-img

23.01.2009, 07:36

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ja, jaz pa bi si jih izposodila, sploh za večje otroke bi to bilo primerno. Dojenčku pač kupiš 2 ropotulji in to je to, malo večjemu kupiš npr. igralno mizico in jo ima (no, vsaj pri nas je bilo tako). Zdaj, ko je pa že večji, bi imel pa vse, ampak vse samo par dni, potem je pa konec. Tako pa preizkusiš veliko igrač in tisto, kar mu ni všeč, daš nazaj, brez da se obremnjuješ, koliko denarja si pač dal za igračo, pa jo mulc zdaj tudi povoha ne več.

Za tiste, ki si pa iz higienskih razlogov ne bi izposojale igrač - a v knjižnico potem tudi ne hodite po knjige? Ker mislim, da knjigo marskikateri otrok vtakne v usta, se valja po tleh ipd. Pa knjig se ne da oprati in razkužiti. No, samo moje mnenje.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

31.01.2009, 12:29

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

in če bi otrok igračo uničil? jaz vem, da se kaj takšnega hitro pripeti , pa tudi bolj paziti moraš, če ima otrok nekaj tujega v rokah in skoz gledaš da se ne bi poškodovalo. To ni sproščujoča igra, če ga kar naprej opominjaš. Meni ne bi bilo všeč, da posodim igračo, potem pa dobim pokvarjeno nazaj, ali pa sploh ne. Ne vem!user posted image

clock-img

31.01.2009, 14:21

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

IZVIRNO SPOROČILO: romy

Jaz si tudi nebi sposodila igrač.

Mi gre kar na user posted image user posted image user posted image  če samo pomislim na to.

Mislim, kaj pa v vrtcu, ko vsi vlačijo iste igrače?
Seveda bi se pa te igrače razkužile.

Letos pa bo!

clock-img

24.02.2009, 22:09

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Meni se pa zdi v redu ideja.
Igrače se očistijo, to je neizogibno in je tudi všteto v strošek članarine.
Če se kaj poškoduje, se plača popravilo oz. nastala škoda.
Do tule je vse ok, ampak me pa zanima, kako bi razvila ta koncept? A da se igračo na internetni strani izbere in se jo po pošti dostavi? Ker če je tako, te bodo poštni stroški hitro ohladili. Kako si si zamislila dostavo igrače, glede na to da gre za spletni katalog?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem