writing-img

spletni nakupi

clock-img

17.07.2006, 19:34

clock-img

teja505

pencil-img

6

živjo,

mene pa zanima kakšne imate izkušnje s trgovinami, ki kaj prinesejo na dom. se mi zdi, da bom po porodu morala večkrat uporabljati tovrstne usluge.

teja

clock-img

17.07.2006, 20:32

clock-img

Mala koala

pencil-img

131

Izkušnjo imam samo z Mercatorjem. Naročiš, izbereš dan in uro dostave, naročeno ti dostavijo v stanovanje.
Vedno je bilo vse ok. Še posebej prav pride pri kakšnih večjih nakupih pijače, mleka pa takih hecov, ki tehtajo celega vraga.

clock-img

18.07.2006, 22:03

clock-img

piskotek05

pencil-img

1

zdej, ko mam malega res nimam več toliko časa kot prej.

mam pa dobre izkušnje z eno posebno trgovino, ki prodaja kontaktne leče. mislim, da se jim reče 080-1-leče ali nekaj takega. majo brezplačno številko 080-15323, dostavijo na dom pa za dostavo nič ne računajo. pa še leče so cenejše kot pri mojem optiku...

clock-img

21.07.2006, 16:43

clock-img

pejicna

pencil-img

4

IZVIRNO SPOROČILO: piskotek05

zdej, ko mam malega res nimam več toliko časa kot prej.

mam pa dobre izkušnje z eno posebno trgovino, ki prodaja kontaktne leče. mislim, da se jim reče 080-1-leče ali nekaj takega. majo brezplačno številko 080-15323, dostavijo na dom pa za dostavo nič ne računajo. pa še leče so cenejše kot pri mojem optiku...

tudi jaz sem že naročila pri njih in lahko rečem le user posted image  nič več mi ni treba iskat parkirnega mesta, ker vse dobim domov user posted image  pa čeprav se spomnim tik pred zdajci, da rabim nove user posted image

clock-img

22.07.2006, 11:58

clock-img

dory

pencil-img

8852

a ti to stacuna lecka.net?..jst tam zmer kupujem in sem ful zadovoljna :)

clock-img

23.07.2006, 18:31

clock-img

pejicna

pencil-img

4

IZVIRNO SPOROČILO: teja.

a ti to stacuna lecka.net?..jst tam zmer kupujem in sem ful zadovoljna :)

ne, 080-1-leče, majo tut svojo stran. Pr lečki sm sam enkrat pa ne bom nikoli več, ker sm mela tok problemov da jojuser posted image

clock-img

24.07.2006, 06:59

clock-img

dory

pencil-img

8852

ares...zanimivo..meni pa vedno naslednji dan ze dostavijo in sem res zadovoljna:)

clock-img

27.07.2010, 13:55

clock-img

anity_1

pencil-img

328

Jaz sem pa preko spleta naročala samo leče. In ne iz tega moje-lece.si, ampak iz http://www.080-1-lece.si - z njimi sem zelo zadovoljna, ker dostavijo kar naslednji dan pa še brezplačno.. Super user posted image

sem pa slišala, da je zelo dobra tudi dostava iz mercatorja.. Nisem še poskusila, ampak ko imaš premalo časa, pa po moje res ni slabo..

clock-img

30.07.2010, 10:08

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Jaz sem pa našla neko stran, kjer leče dobiš ene trikrat cenej, sam je iz Anglije. Poštinina ne vem koliko je, ampak ko sem računala, je še vedno ceneje. Mi smo že naročili iz Anglije ene par stvari, eno mašino, ki je bila sicer rabljena, ampak za isto rabljeno stvar pri nas bi dali 5x več denarja. Ni bilo pa absulutno nobenih problemov. Bilo je pa plačano v naprej po predračunu.

Nisem še probala ebay, pa imam kartico, ampak trenutno nimam neke potrebe - ko se selim v hišo. Pri nas sem pa že večkrat kaj naročila, itak plačaš po povzetju.

clock-img

30.07.2010, 10:11

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: anity_1
Jaz sem pa preko spleta naročala samo leče. In ne iz tega moje-lece.si, ampak iz http://www.080-1-lece.si - z njimi sem zelo zadovoljna, ker dostavijo kar naslednji dan pa še brezplačno.. Super user posted image

Tudi jaz sem dolga leta preko njih naročala, zdaj pa sem ugotovila, da fajn prihranim, če naročim tule: http://www.vsezaoci.si/

Kupila sem dve škatlici leč in eno tekočino, dala pa sem celih 6 EUR manj kot pri 080.leče.
Dostava preko 30 EUR je ravno tako brezplačna. Pa še po predračunu se da plačat, kar pri 080.leče ni možno. Zelo zadovoljna.

clock-img

30.07.2010, 12:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.08.2010, 07:06

clock-img

punci

pencil-img

146

jaz skoraj vse kupujem na mimovrste. Zaenkrat jim nimam kaj očitat sem bila vedno zadovoljna. Naročila, v nekaj dneh je dospelo s pošto, še prej ko sem imela dostavo na dom, sedaj pa kar v Mariboru prevzamem pa mi je najbolj kamot. Doma zvečer pregledam kaj bi imela naročim ko pa dobijo pa dobim SMS tak da mi ni treba nikamor letat pa cen primerat pa iskat parkplac itd.... user posted image

clock-img

24.08.2010, 10:59

clock-img

bubyca

pencil-img

33

Sama kar precej kupujem preko splet, sploh odkar imam otroka:)) Npr. nazadnje sem naletela na spletno stran www.da-da.si ter si naročila sling.... Vse super, v bistvu še nikoli nisem imela slabe izkušnje pri kupovanju preko spleta...

clock-img

24.08.2010, 12:17

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

IZVIRNO SPOROČILO: teja505

živjo,

mene pa zanima kakšne imate izkušnje s trgovinami, ki kaj prinesejo na dom. se mi zdi, da bom po porodu morala večkrat uporabljati tovrstne usluge.

teja

a si prvič noseča?

Za sprotno fasngo absolutno nisem uporabljala in mi je kr mal čudno da bi ampak vsak po svoje, sem naročila enkrat vozek iz nemčije, puzzle peno iz BC, nekaj otroških stvari preko neta (mimovrste.com)

Ljudje imajo različne potrebe in težave. Znanka se je, odkar ima 2 mala otroka, prav navadila na nakup preko E-Mercatoreja - ravno za sprotno fasngo - kot praviš. Z dvema malima otrokoma in stanovanjem v 4. nadstropju brez dvigala - saj se da, mapak zakaj bi se matral, če ti Mercatorjevec vse prinese v 4. nadstropje pred vrata? Njej je to zelo olajšalo nakupe.

clock-img

24.08.2010, 12:37

clock-img

KulGirl

pencil-img

204

Najceneje je tukaj http://www.optika-pirc.com/index.php?menu_item=sl_narLece

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

clock-img

24.08.2010, 15:27

clock-img

jakobinka

pencil-img

45

IZVIRNO SPOROČILO: bubyca

Sama kar precej kupujem preko splet, sploh odkar imam otroka:)) Npr. nazadnje sem naletela na spletno stran www.da-da.si ter si naročila sling.... Vse super, v bistvu še nikoli nisem imela slabe izkušnje pri kupovanju preko spleta...

Heey.

Jaz sem  tudi  v  tej spletni trgovini http://www.da-da.si./ naročila modrček za dojenje in je res kvaliteten zelo user posted image user posted image user posted image . Se pa odločam še za slip. Kakšna je kvaliteta? Si zadovoljna ?

Prosim odgovori

lp user posted image

clock-img

25.08.2010, 14:46

clock-img

bubyca

pencil-img

33

Oprosti Jakobinka, sem šele danes videla tvoje vprašanje...

V glavnem, sling je super, fajn mehak, priložena so tudi navodila za zavezovanje z res nazornimi slikicami, kako se zadeva pravilno naštima....

Z mojim dojenčkom ga že veselo uporabljava in oba uživava v nošenjuuser posted image

Lp, Bubyca

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem