cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

splovilo pri 14 dnevov staremu novorojenčku

clock-img

12.09.2007, 22:20

clock-img

vrtnica777

pencil-img

63

ali je normalno oz. ne vem kako sploh vprašati ampak pri mojemu fantku sem se danes med kopanjem malo bolj posvetila in ugotovila da nima spuščena jajčka oz moda... se jih ne čuti... samo prazna vrečka...
ali je to normalno in se to zgodi kasneje ali ...user posted image user posted image

sem iskala po internetu če bi kaj našla na to temo pa nikjer nič ne piše tako podrobno...

prosim pomagajte ker me sedajle pa kar malo skrbi...

ni uspel kdor je uspešen, us....pel je kdor je srečen

clock-img

12.09.2007, 22:25

clock-img

lex

pencil-img

6532

vprašaj patronažno ko pride

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

12.09.2007, 22:46

clock-img

ŠpelaP

pencil-img

1180

A ga je mogoče že malo zeblo? Ker se jajčka premikajo glede na temperaturo. Če ga zebe, so bolj v telesu, če mu je pa vroče, so pa bolj v mošnji, da se "hladijo". Poglej, kje bodo, ko se ne bosta kopala.  

clock-img

28.09.2007, 23:17

clock-img

sandra80

pencil-img

66

moj tudi ima tako pa je star 7 mesecov samo mi je pediatrinja rekla da ima vodo notri mislim, da je rkla da ima vodno kilo mislim da sem si prav zapolnila ima že prve posvetovalnice to se pravi od 1 meseca in se mu nič ne manjša oz. da bi šlo kaj nazaj tak da nevem kaj bo. če ba kdo ima podatke o tej kili bolj podroben opis pa bi prosila za nasvet

clock-img

29.09.2007, 15:02

clock-img

ally1

pencil-img

460

Tudi pri nas, pa smo stari že 10 mesecev, še vedno nima jajčk v mošnji. Našemu so ugotovili to že v porodnišnici. Pa so rekli da naj gre pri 3m na ultrazvok, in smo šli na polikliniko v Lj, pa so ugotovili da so v ingvinalnem kanalu (to je del med trebušno votlino in lulčkom - no tam nekje). In da to ni nevarno, če bi bili v trebušni votlini ne bi bilo dobro, ker morajo biti jajčka na hladnem.
No in sem vseeno "zatežila" pediatru, da nama je napisal napotnico za urologa, in tako imava pregled sredi novembra v Lj. In gotovo bo treba vse urediti operativno, ampak je baje kar dolga čakalna vrsta.
Tako, da ti predlagam da kar reči pediatru pri prvem pregledu, da naj pogleda ali pa te naj kar da na UZ, mislim da ne bo nič narobe če boš vedela kje ima jajčka.

http://soncekmatic.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem