writing-img

spodnje perilo

clock-img

26.04.2005, 03:46

clock-img

corfu

pencil-img

3829

kdaj ste za vaše malčke in malčiče začele uporabljati spodnje hlačke in majčke? V trgovinah sem zasledila zelo majhne številke. Kaj pa poleti npr. plenička, spodnje hlačke, kratke hlače, ali samo plenica in kratke hlače???:zmeden2:

Hval za odgovore zdaj pa šibam nazaj spat:zaspan:, no to je bilo najino prvo hranjenje od osmih zvečer, ko je zaspal, priden!!!:bravo:

čau-čau

clock-img

26.04.2005, 06:30

clock-img

karmy

pencil-img

2530

jzt sm mu dala okol enga leta na preiskusnjo... ampak se je lovil do skoraj 2 leta...9nebesa zdaj je uredu sam morva plenice odpravt ponoc in popoldan

clock-img

26.04.2005, 06:47

clock-img

Anonimen

Pri dveh letih in pol, ko je začel lulati in kakati na stranišče. Zakaj bi mu pa prej dajala spodnje hlačke čez pleničke? Saj ima najbrž itak body čez, poleti je pa samo še bolj vroče.

clock-img

26.04.2005, 07:12

clock-img

Anonimen

Popolnoma isto kot Spljišni ;)

clock-img

26.04.2005, 07:25

clock-img

dory

pencil-img

8852

Spodnje hlacke cez plenicke:zmeden:

clock-img

26.04.2005, 07:36

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Sem zadnjič tamali kupila ene spodnje hlačke, ki so tudi za čez plenice (H&M). Pač bo imela spodnje hlače čez plenico, mikico pa kakšno krilce ali pa oblekco. Bomo pa probal, da bo polet čimveč brez plenice.
Za pod kratke hlače pa verjetno ne bo rabila spodnjih hlač.

LP

clock-img

26.04.2005, 09:05

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Da vam ne bo plenica dol padla ;) !

clock-img

26.04.2005, 10:36

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Ah ne, samo tako fletne hlačke imajo, pa naša je itak čisto nora na Winnie the Pooh in celo druščino, je pa taka, da je ful proti spremembam in jo bomo lepo počasi navajali na spodnje hlačke. Računam pa na vroče poleje :zmeden: in čim manj plenic.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem