writing-img

spodnjice za srečo za fante

clock-img

19.04.2009, 21:46

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ne vem ali je samo moj tak ali še kakšen... danes se je stuširal, in ker si ni prinesel svežih cunj s sabo v kopalnico, sem jih jaz prinesla, pa pol pride ven iz kopalnice pa reče da sem mu prinesla "special" spodnjice... kar pomeni da lepe spodnjice in rezervirano za posebne priložnosti....user posted image   njegove posebne spodnjice so črni spidermani...ali ma še kdo kakšnega ki tako zelo komplicira kdaj bo kaj oblekel?user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

19.04.2009, 21:49

clock-img

Anonimen

faca:) jst sm v osnovni šoli imela nogavice za srečo, dokler mi jih ni mami zaprala, oz. sam eno nogavico. V gimnaziji tangice za na zmenke za srečo, dokler mi niso ratale premejhne.:) tko, da to obstaja, samo je pa kr zgodej začel.user posted image

clock-img

19.04.2009, 21:50

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Joj, a je še kakšen tak kot naš...user posted image  Naš skoraj 4-letnik si tudi želi sam izbrati spodnjice, najbolj rad ima tiste, ki mu jih je kupil dedi...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

07.06.2009, 20:06

clock-img

run111

pencil-img

8

no mojim 10 12 in 16 letniku pa imajo vsi samo navadne gatke!!!!!!!!!!!! nc boksarc!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 20:11

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

IZVIRNO SPOROČILO: run111

no mojim 10 12 in 16 letniku pa imajo vsi samo navadne gatke!!!!!!!!!!!! nc boksarc!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako, a zdaj imajo pa gatke, in nič več plenicuser posted image ?

clock-img

07.06.2009, 21:31

clock-img

picola1

pencil-img

2009

Je ugotovila, da so mogoče zdej pa res že malo prestari za plenice...user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 21:43

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Pri nas smo imeli ravno danes jok zaradi polulanih gatk. Ker so mu najbolj lepe. Druge mu niso nobene lepe. Včasih si želim, da bi imela samo en model gatk in vse v isti barvi!

clock-img

08.06.2009, 16:30

clock-img

resnično srečna

pencil-img

2115

o ja tud z našim so bili in še bodo križi in težave pri oblačenju...kot 2 letnik je začel s tem, da hoče take gatke kot jih ima očka...ja valda Adamo naj najdem za takega pokovca...pa sem res imela srečo in našla take...temno modre z belo elastiko Athena...po mojem sva s taščo pokupili celotno zalogo...vse isti model...da ni bilo zmišljevanja...pa je bilo res nekaj let ok...

no ja sedaj skoraj 16 letnik ima pa spet svoje bubice...je šel v Ameriko samo z 1 hlačami in majico...pa rezervne gate...ker kao zakaj bi tja vlekel, če je tam tako poceni...in nazaj prišel s popolnoma novo garderobo...

pameten neki mulac...se včasih lahko mama od njega uči...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem