writing-img

spol-a bo res

clock-img

01.03.2009, 17:36

clock-img

Anonimen

punčka?že 6krat mi je potrjeno.sem v 37tednu.če bi bil deček bi se že videl lulek,ali?user posted image me res zanima ker bi rada roza oblekice kupila.koliko so se pri vas zmotili?user posted image

clock-img

01.03.2009, 17:44

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

če je 6 zdravnikov to potrdilo, bo že držalo, meni so potrdili 4 G in prav so imeli

clock-img

01.03.2009, 17:44

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

aja oblekice kar kupi, vsaj za dušo user posted image user posted image

clock-img

01.03.2009, 19:24

clock-img

Miška2006

pencil-img

2585

user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

clock-img

01.03.2009, 19:42

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Bi moral imet pa res majhnega, da se ga pri teh tednih do sedaj 6x ne bi videlo user posted image user posted image user posted image .

Pejt čim prej kupit roza cunje, da te pupa na bo prehitela user posted image

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

clock-img

01.03.2009, 19:46

clock-img

FORZA

pencil-img

521

user posted image meni so prvo dve potrdili da bo user posted image , šele tatretji G sem verjela, ker mi je lulčeka pokazalauser posted image

Danes se mi zdi , da bi zelo težko se zmotili.
Včasih so se pa ja vsaj moji sestri so rekli, da bouser posted image pa je bilauser posted image .
Sedaj je že 20 letno dekleuser posted image

clock-img

01.03.2009, 19:49

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Joj, če je 6x kazalo pupiko ji najbrž ne bo luli zrasel. user posted image Ampak 100% je seveda po porodu! Jaz sem tudi bila do konca skeptična, ko sem bila noseča s hčerkico. Oblekce pa sem oprala na koncu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem