cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spol ploda

clock-img

30.12.2007, 13:21

clock-img

Vali 81

pencil-img

102

pozdravljene  mene pa zanima v katerem tednu se ugotovi spol ploda hvala za odgovore 

clock-img

30.12.2007, 13:27

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

recimo, ko narediš AC test?

clock-img

30.12.2007, 13:52

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: Vali 81

pozdravljene  mene pa zanima v katerem tednu se ugotovi spol ploda hvala za odgovore 

Možno ga je ugotovit že ob pregledu NS, torej med 11 in 14 tednom. Je pa vse odvisno od lege otročka. Meni so ugotovili šele na UZ MF, pa še to ni bila ginekologinja  100%.

clock-img

30.12.2007, 14:30

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Na NS je še veliko ugibanje, bolj točno je na morfologiji. Najbolj točno pa ziher, ko rodiš user posted image

clock-img

clock-img

*mancaG*

pencil-img

27

lahko pove že na nuhalni svetlini, drgač pa na morfologiji v 20t!seveda če se vid!

clock-img

clock-img

urssyy

pencil-img

435

Meni so ga ugotovili šele v 5 mesecu na morfologiji.

clock-img

30.12.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

V 12 tednu.user posted image

clock-img

30.12.2007, 14:46

clock-img

Dinki

pencil-img

2916

Lahko ti napovejo že na NS, meni so.
Še bolj ziher je na morfologiji, tudi tam so mi napovedali isto.
Na zadnje sem bila na 3D UZ in sem se tudi sama prepričala na lastne oči, da v marcu pričakujemo user posted image . user posted image user posted image user posted image .....in že ga komaj čakamo user posted image

clock-img

30.12.2007, 17:06

clock-img

Svet

pencil-img

326

Meni so povedali v 12.t na NS.

clock-img

30.12.2007, 18:41

clock-img

maja24

pencil-img

2514

Men so tut na NS povedal spol 11t4d

clock-img

30.12.2007, 18:44

clock-img

Ninica

pencil-img

900

Prvič komaj v 30. tednu, drugič pa na morfologiji

LP, Ninica

clock-img

30.12.2007, 18:49

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

moja NS je bila v zadnjem trenutki (13t5d) in je majceno melo popkovino med nogami in se niiiiiiiiiiiiič videlo user posted image upamo, da bomo kaj videli na naslednje UZ oziroma na morfologiji.

clock-img

30.12.2007, 20:45

clock-img

scubadiver

pencil-img

2994

Na napoved pri nuhalni se nikar ne zanašat. Pri nas je bila G. 100% prepričana da je fantek in je ful veselo povedala da se tako lepo vidi spol, kot le redko.
No pa je do morfologije postala punčka, na 3D UZ je bila še vedno punčka in rodila se je punčka user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

clock-img

30.12.2007, 20:48

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

mislim, da ti na nuhalni že lahko povedo, ker je baje organ že nakazan. tako so meni rekli.

clock-img

30.12.2007, 20:56

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

mislim, da ti na nuhalni že lahko povedo, ker je baje organ že nakazan. tako so meni rekli.

Ja, ampak je ziher samo če se že dela zasnova za fantka. Za punčko pa se lahko še spremeni. V 12.tednu je namreč tam ena "črtica", če se ta obrne gor je dečko, če pa ostane naravnost je deklica. Torej lažje napovejo dečka, za deklico pa kasneje. Tako laično je meni razložila G na NS.

clock-img

30.12.2007, 21:39

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Na nuhalni mi je že hotela povedat spol, vendar ga nisva želela vedeti. Potem me je moja G tud vsakič vprašala, če sem si že kaj premislila, pa sem bila "trmasta"user posted image do konca...
Se je baje skoz zelo fajn videlo...user posted image No, rodil se je fantek.user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

30.12.2007, 21:44

clock-img

Sonnja

pencil-img

545

meni je povedala na mf in na 3d isto.

clock-img

30.12.2007, 23:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.12.2007, 23:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.12.2007, 00:24

clock-img

Anonimen

Meni je G na nuhalni napovedala punčko, potem pa mi je moja G na pregledu rekla, da bo zihr fantek.

Zdaj sem v 20 T in bomo vidli, kaj se bo videlo na morfologiji.....

clock-img

31.12.2007, 19:37

clock-img

petra05

pencil-img

94

ja meni je tudi na NS rekla da bo vrjetno punčka, zdaj sem v 36t pa je ginekologinja že 3krat pogledala pa ni prepričana oz.se enkrat ni vidlo zaradi popkovine...Samo če je fantek z večjo pripričljivostjo povejo ker se jajčka spustijo,če je pa punčka pa niso čist zihr..

ŠE ENO VPRAŠANJE,ena je omenla da bo vrjetno na morfologiji vidla spol...a to je še kakšen pregled...KDAJ TE TO ČAKA?

SREČNO

clock-img

31.12.2007, 19:48

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

IZVIRNO SPOROČILO: petra05

ja meni je tudi na NS rekla da bo vrjetno punčka, zdaj sem v 36t pa je ginekologinja že 3krat pogledala pa ni prepričana oz.se enkrat ni vidlo zaradi popkovine...Samo če je fantek z večjo pripričljivostjo povejo ker se jajčka spustijo,če je pa punčka pa niso čist zihr..

ŠE ENO VPRAŠANJE,ena je omenla da bo vrjetno na morfologiji vidla spol...a to je še kakšen pregled...KDAJ TE TO ČAKA?

SREČNO

MF se opravlja med 20 in 25 tednom. Je pa navaden UZ, kjer se pregleda prisotnost vseh user posted image organov in se odkrivajo kakšne napake. 

clock-img

31.12.2007, 19:51

clock-img

J.L.

pencil-img

2504

Petra05 sem šele sedaj vidla, da si v 36 tednu, tak da so ti morfologijo sigurno opravili, ker jo opravijo čisto vsaki. Poglej v MK na 12 strani ti ginekologinja vpisuje UZ podatke o otroku.

clock-img

01.01.2008, 09:54

clock-img

Naty*

pencil-img

2051

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

Ja ali pa je punčkino spolovilo tako napihnjeno in je vse skupaj vidit kot moško spolovilo.

Nakazan je že, vendar je ugotavljanje preko uz-ja nenatančno, nakazan je pa 100%

Tu se ne strinjam čist, ker na NS ne spola ne ugotavljajo na podlagi tega ali zgleda kot moško ali žensko spolovilo, ampak na podlagi postavitve sramne kosti glede na hrbtenicouser posted image . Men je na NS s samo enim pogledom rekla fantek in ker je v tistem glih en porodničar prišel noter mu je razlagala, če bi rad videl, kako zgleda fantek v 13. tednu. Neki je razlagala o kosti, ki je navpična (če je punčka so tri črtice vodoravno). On se je sicer nekaj bunil, zakaj nam spol sploh govorijo pa je rekla, da sicer pove, da res ni 100%, se pa pri enih vidi boljše, pri drugih pa malo slabše.

No na dveh UZ-jih kasneje sem se pa na lastne oči prepričala, ker tistih jajčk kr nism mogla spregledat user posted image . Tko da ja...100% bomo mel fantkauser posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

clock-img

02.01.2008, 16:48

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

Možno ga je ugotovit že ob pregledu NS, torej med 11 in 14 tednom. Je pa vse odvisno od lege otročka. Meni so ugotovili šele na UZ MF, pa še to ni bila ginekologinja  100%.

Podpis, 100% če greš na 3d UZ!

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem