writing-img

spolni odnos

clock-img

23.01.2007, 17:11

clock-img

Anonimen

mene zanima če ste mesec dni pred PDP normalno sexale z svojimi dragimi in ali je svojo tekočino spustil v vas??je lahko kaj narobe če torej spusti spermo v vas???
hvala za odgovore!in se opravičujem ker sem tako intimna!

clock-img

23.01.2007, 17:18

clock-img

tulip

pencil-img

917

Ja. Ni narobe.user posted image

clock-img

23.01.2007, 17:26

clock-img

asandra1

pencil-img

86

Smo seksali, samo ni vame, ker baje sperma mehča maternični vrat, to ni preverjeno tako pravijo....
lp

Življenje je lepo!

clock-img

23.01.2007, 17:39

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ti kar seksaj. Ženske na koncu nosečnosti seksajo kot neumne, da bi sperma sprožila porod, oz. tisto nekajnevemkakoseimenuje v spermi, pa še nobene nisem spoznala, ki bi ji to resnično sprožilo porod.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

23.01.2007, 17:40

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Tako je, Muki, pri nas ni to prav nič pomagalo.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

23.01.2007, 17:42

clock-img

altati

pencil-img

5724

mi smo tudi, non stop, tako da sem šla dva dni pred 38T rodit 4 cm odprtauser posted image ...pri nas je pomagalo!

clock-img

23.01.2007, 22:03

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

midva sva seksala čisto do konca - seksala sva še kakšni 2 uri preden me je odpeljal v porodnišnico. Ps sem se tam namatrala kot user posted image ... po ne vem kolk urah sploh nisem bla odprta nič. Tko da tudi to o rahljanju materničnega vratu ne verjamem.

clock-img

24.01.2007, 18:56

clock-img

Tekica

pencil-img

193

Nam so ravno danes v MŠ rekli, da kolikor paše! Tko da ... če obema paše, veselo user posted image .

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

clock-img

24.01.2007, 19:14

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima, če maste ve kaka vnetja ali ste brez problemov, ker meni je g zaradi vnetij odsvetoval spolne odnose, tako da naju je kar minilo. Sploh ne veš več, kaj je dobro pa kaj ni. Čao

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem