cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spolni odnosi

clock-img

01.02.2008, 13:51

clock-img

valery27

pencil-img

10

mene pa zanima do kdaj imaš lahko spolne odnose ker imam rok 4,2 pa ji še vedno imam upam da to ne škodiuser posted image ...pa tudi zanimam me kako dolgo moraš počakati da lahko po porodu spet načrtuješ novo zanositev.user posted image

clock-img

01.02.2008, 13:57

clock-img

Anonimen

Spolne odnose imaš do takrat ko ti pač pašejo,to je lahko tudi na dan poroda je vseeno če je tebi ok.
naj bi se počakalo po naravnem porodu minimalno 6-12 mesecev

clock-img

01.02.2008, 13:57

clock-img

tasyo

pencil-img

1040

Kar se tiče sex-a pred porodom - lahko čisto do konca, vse kar se lahko zgodi je to, da ti sproži porod, kar pa bi ti verjetno kar ustrezalo... Otrok je zrel - ti samo uživaj!
Z zanositvijo po porodu je pa tko - itak bo treba počakt na user posted image , potem je pa edina ovira majhen otročiček, ki ga imaš doma. Nekatere navijajo za čimmanjšo razliko med dvema, druge za nekoliko večjo, tako d je to tako subjektivna in osebna odločitev, da ti ne morem pomagat!

Pa srečno in čim lažji porod ti želim!

clock-img

01.02.2008, 14:00

clock-img

Anonimen

Ni treba čakati na M

clock-img

01.02.2008, 14:01

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Saj se hecaš user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.02.2008, 14:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Saj se hecaš user posted image user posted image user posted image

Zakaj? Saj ene že zanosijo po šestih mesecih, v čem je problem?

clock-img

01.02.2008, 14:04

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jao. Jaz sem zastopila, da lahko začne seksat komaj 6 do 12 mesecev po porodu. user posted image user posted image user posted image  

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

01.02.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

ja,6 mesecev počakaš in potem lahko zanosiš 

clock-img

01.02.2008, 14:06

clock-img

Anonimen

tanikaauser posted image
ne,pač je treba počakat.telo si mora odpočit in porod je ena velika stvar za naše telo.Posledice ne bodo vidne takoj,ampak kasneje.Zato je pač najmanjša meja 6 mesecev

clock-img

01.02.2008, 14:08

clock-img

branka87

pencil-img

63

user posted image Ej ne se sikirat, ko nisi edina... js mam rok 18.2. pa tud še kr sex-am....
kr se mi zdej lušta bol ko pa prej ko nisem bla noseča...user posted image

clock-img

01.02.2008, 16:36

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Kuga????????

clock-img

01.02.2008, 16:37

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

No pa tud za zanosit vem da ene prej. 

clock-img

01.02.2008, 19:54

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

Ojla!
Jst to tud prvič slišm:) Nočm bit pametna, ampak na predavanju za starše (ki sem ravnokar bila), nam je ta babca povedala, da nekje 6tednov po porodu sploh ne smeš, ker se ti krči maternica! Potem pa naprej lahko! Tako je ona povedala, potem pa ne vem! :)
Imejte se user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

clock-img

02.02.2008, 11:17

clock-img

jaša2

pencil-img

658

tud midva sva imela spolne odnose skor do konca, čeprav mi je G rekla, da naj bi kak mesec pred rokom nehala. bajeda, ker se v tem času že lahk čepek odlušči, lahk se mat.vrat že odpre in lahk pride pol kaj v maternico in okuži dojenčka. tako razlago sma midva dobila, čeprav...je blo včasih poželenje preveliko. pa itak so mnenja o tem ful različna - tud pri zdravnikih.
ja, po porodu se boš itak najprej čistla kak mesec, pol mora prituser posted image , nato pa ti priporočam, da si malo odpočiješ oz.da si telo malo odpočije. pa konc koncev tud ti, tako fizično kot tudi psihično, kajti skrb za dojenčka ni kr tak, sploh prvo leto. jaz mam zdaj 9M punčko, pa sem tud vedno govorila, da bi mogla bir razlika med otroki čimmanjša, ampak pretiravat pa tud ni treba - zavoljo vseh. jaz trenutno ne bi zmogla še z enim dojenčkom, mi tale jemlje preveč energije in živcev. pa tud mislim, da je boljše, da se prvo leto oz. prvi 2 leti posvetim izrecno njej, dar res ima čimveč od mene v tem obdobju, ko se tak hitro razvijajo. ne znam si predstavljat, da bi po hiši hodla z enim dojenčkom na rokah, druga pa še sama niti prav hodit ne bi mogla.
saj pravim, vsaka, kak ji paše, jaz zase vem, da bom počakala še kako leto z zanositvijo. tolk da grem spet za kako leto v službo, malo nazaj v staro življenje in ritem, da se spet malo "socializiram", pol pa...

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

02.02.2008, 12:03

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Če je vse uredu, lahko user posted image   do konca.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

02.02.2008, 21:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem