cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spolni odnosi mesec pred porodom

clock-img

11.03.2005, 21:39

clock-img

sasna

pencil-img

13

hojla! mene zanima, ce katera ve kako je s spolnimi odnosi v zadnjem mesecu? So lahko običajni in enako pogosto? A je kaksna nevarnost, da zaradi orgazma sprožiš popadke?
hvala vsem, pa srečno!:duda:8)

clock-img

11.03.2005, 23:00

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Po moji vednosti sperma vsebuje neko sestavino, ki povzroči mehčanje materničnega vratu in posledično lahko sproži zgodnejši porod. Zato: s kondomom ali pa pazit, da ne bo noter šlo.
Orgazem pa verjetno ne škodi; nekje sem prebrala celo, da krčenje mišic malemu paše, kot ena fajn masaža.

clock-img

12.03.2005, 08:00

clock-img

komar

pencil-img

5

hoj, mi smo pa cist do konca in je blo ful lepo...ce je nosecnost rizicna ni dobro, drugace pa zelo priporocljivo...nc bat.

j:kuza:

clock-img

12.03.2005, 10:38

clock-img

urši77

pencil-img

621

Meni pa vsi trobijo ravno nasprotno - da so spolni odnosi na koncu nosečnosti zelo dobrodošli:) Ravno zaradi sperme, ki vsebuje neke encime za mehčanje mater.vratu in tako lepše odpiranje. Pa tudi orgazem otročku vse prej kot škoduje, saj ga orgazmično krčenje maternice nežno zaziblje in pa se ugodno vpliva nanj izločanje endomorfinov, ki se izločajo ob orgazmu.
Torej - veselo na delo:sloncek:

clock-img

12.03.2005, 10:47

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ojla,

v soli za starse so rekli, da naj bi se :sloncek: izogibali v zadnjih sestih tednih pred PDP. Razen ce zelis sproziti porod, potem so priporocljivi.

Lp, Naja

clock-img

12.03.2005, 12:58

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Tale primer je malo hecen, a vseeno. :)
Ko je bila Raichel pri Prijateljih ( serija ;) ) noseca in je dojencek zamujal, so ji priporocili da seksa. Tako da zgleda, da ni priporocljivo, saj lahko sprozi porod...

clock-img

12.03.2005, 16:11

clock-img

lol

pencil-img

533

Jaz sem do konca.Kokr ti paše.

clock-img

12.03.2005, 21:27

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Poznam eno, ki je do konca, pravzaprav je po spolnih odnosih dobila popadke in šla rodit!
Jaz sem tako in tako morala mirovat!

clock-img

12.03.2005, 22:19

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Kako pa je to, ko moras mirovat? Ti je bilo tezko zdrzat? Koliko casa pa si morala biti "nedejavna"?

clock-img

14.03.2005, 21:49

clock-img

mmetel6

pencil-img

42

Jaz sem tudi slišala, da seks lahko sproži porod. Ker sem bila tudi jaz vse bližje roku brez kakršnih koli znakov, smo prakticirali vse; od hoje po stopnicah, plavanja, seksa, celo kolesarila sem pet dni čez rok (kakšen kilometer, da ne bo pomote!). Pomagalo pa ni nič! Potem pa sem celo popoldne ležala od vročine (zunanje - poletje 2003) in ko sem vstala, mi je začela odtekat voda. Kaj je pomagalo pa ne vem. "Pecelj je dozorel.":)
Po moje vprašaj G za nasvet. Če nimaš nobenih težav, si lahko aktivna do zadnjega dne. Poznam eno, ki je takoj po seksu šla rodit.
LP, Marjeta

clock-img

14.03.2005, 22:15

clock-img

Zea

pencil-img

327

spolne odnose imaš lahko tudi v zadnjem mesecu nosečnosti, če seveda ni rizična. sperma pospeši porod, le če se je že začelo dogajati. no jaz sem rodila 8 dni po roku pa tudi seks ni pomagal (so mi potem v porodnišnici sprožili), no ja škodilo pa tudi ni!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem