cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

spolnost

clock-img

05.01.2014, 22:31

clock-img

reserch

pencil-img

10

Spoštovani,

na spodnji povezavi se nahaja kratka anonimna anketa o spolnih navadah s poudarkom na varanju. Že vnaprej se vam zahvaljujem, če boste nanjo tudi odgovorili in jo po možnosti posredovali naprej: https://www.1ka.si/a/34477

Najlepša hvala!

Za info: Trenutno kaže n=380, da moški statistično značilno varajo več. 30% vez se srečuje z varanjem.

clock-img

06.01.2014, 00:27

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

..anketa o spolnih navadah s poudarkom na varanju.

varanje kot navada? zanimiv pristop k varanju..
a je veliko takih, ki imajo to za spolno navado?

clock-img

06.01.2014, 12:54

clock-img

asyka

pencil-img

475

Anketa v splošnem je ok pa hkrati precej zgrešena. Zakaj? Zato ker npr jaz osebno sem prevarala bivšega partnerja, med tem ko sedanjega nisem. Torej ne dobiš dovolj verodostojnega vzroca o tem ali je res da kdo pogosteje vara, ker izpolnjuješ samo za trenutno vezo (vsaj jaz sem tako gledala) in nimaš možnosti ankete izpolniti, če si kdaj v preteklosti naredil kiks. Torej pri meni tako pride rezultat, da ne varam/nisem varala... čeprav dejansko v daljni preteklosti sem...

Se zavedam, da je dobro anketo težko sestaviti, ampak to je tudi point anket. Da so sestavljene tako dobro, da vključujejo vse opcije.

The secret of life is hidden in DNA.

clock-img

06.01.2014, 16:00

clock-img

Lukka

pencil-img

721

Sem odgovoril na tvojo raziskavo. Me pa malo moti, ko si nalepila v toliko rubrikah!

clock-img

06.01.2014, 17:17

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Sem odgovoril na tvojo raziskavo. Me pa malo moti, ko si nalepila v toliko rubrikah!

Pa zakaj že spet? A te mora vedno nekaj motit? Aha, mora? Ja nič, potem jo pa kar prijavi.

clock-img

08.01.2014, 23:04

clock-img

reserch

pencil-img

10

Hvala vsem za odgovore. Trenutno jih izpolnjenih dobrih 700 anket. Na njih odgovarjajo moški 60% in ženske 40%, ta odstotek bi rad nekoliko izenačil, zato bom zelo vesel, če boste posredovale anketo naprej. :)
Seveda pa vam lahko v primeru zanimanja posredujem podatke. Anketo delam iz lastnega zanimanja, agregatni podatki pa bodo objavljeni na mojem blogu :)

clock-img

08.01.2014, 23:07

clock-img

reserch

pencil-img

10

Hvala za pripombo. Vprašanje se glasi Ali ste kdaj prevarali svojega partnerja? Ni časovno omejeno. Potem v nadaljevanju pa je vprašanje kolikokrat z možnimi odgovori, enkrat, dvakrat, večkrat. Se pa zavedam, da bi se dalo vprašalnik izboljšati. Ne glede na vse pa mi je bilo glavno vodili, to da je anketa kratka, sicer bi naletel na velik osip že med samim reševanjem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem