writing-img

sprednja kolesa fiksna

clock-img

22.11.2008, 19:33

clock-img

salcka

pencil-img

249

potrebujem nekaj nasvetov glede sprednjih koles na vozičku.
je boljše, če so vrtljiva?

clock-img

22.11.2008, 20:11

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

vsekakor v 1. smo mel fiksna in smo ga hitro prodal.... zdej smo kupli taka k so gibljiva.....user posted image user posted image user posted image bomo vidli februarja kako se bo obneslo:)

clock-img

22.11.2008, 21:55

clock-img

glen

pencil-img

1870

Obvezno vrtljiva.
Mislim da je na tržišču še zelo malo vozičkov z fiksnimi kolesi,in če ti povem samo to, da moja prijatelca prodaja zelo lep in skoraj popolen voziček(no bi bil popolen če bi imel gibljiva kolesa,pa jih nima)ima pa vse drugo in ga nemore prodat niti za 50 eu.
V trgovini z rabljeno otro. opremo ji ga trgovka sploh ni hotela not vzet prov zaradi tega,ker nima gibljivih koles in da ni povpraševanja.
Če nima vrtljivega kolesa za 360 vsaj nagibno naj ima, fiksno pa nikakor,ker ti bo žal.

clock-img

22.11.2008, 21:57

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Se podpišem...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

31.12.2008, 08:04

clock-img

Čarli08

pencil-img

1881

Vrtiljiva.

clock-img

31.12.2008, 14:58

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Gledam mamice, ki potiskajo vozičke z fiksnimi kolesi in se mi prav smilijo, kolk se  matrajo v trgovinah. Zadnjič je ena kar skoz vozila po zadnjih kolesih, da je lahko sploh motovilila okoli poličkuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem